Nedeljasrm 0 Posted November 6, 2011 Dobro vece. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 6, 2011 nisam ja takav tip meni je samo krivo kad sudije za njega sude a reci mi igraju hajduk-zvezda za koga bi navijo kazem ti samo kada mu sudije pomazu sam protiv njega a ako zasluzeno dobijaju nisam pozdrav Ti ne bi mogao Pravo studirat nikad..Točka, zarez - nigdje na vidiku Quote Share this post Link to post Share on other sites
mita-sk 0 Posted November 6, 2011 dada..medvešćak nastavlja pobjednički niz...ZIG-ZAG Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 6, 2011 Jep, izgleda obećavajuće Medveščak ove sezone Quote Share this post Link to post Share on other sites
Djin 0 Posted November 6, 2011 Hello everybody Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted November 6, 2011 (edited) Ma bravo Herrera.... Ne mogu da shvatim da je bila kvota 1.90 na Athletic Bilbao da ce postici gol.... U svakom slucaju, hvala na pokonu! Edited November 6, 2011 by hsammer Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted November 6, 2011 Ti ne bi mogao Pravo studirat nikad..Točka, zarez - nigdje na vidiku Možda to još nisu učili u školi!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted November 6, 2011 (edited) Ne znam dali se na Arrowheadu crveni od navijača Chifsa ili od praznih stolica Edited November 6, 2011 by Crni Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 6, 2011 Možda to još nisu učili u školi!! Može krenut s lekcijama na forumu Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted November 6, 2011 kada budete znali koliko ja znam onda mozete pricati a najvise toga je iz istorije a forum mi i nije neka stvar da na njoj pisem pravilno ako i to hocete buduce cu pisati Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 6, 2011 (edited) kada budete znali koliko ja znam onda mozete pricati a najvise toga je iz istorije a forum mi i nije neka stvar da na njoj pisem pravilno ako i to hocete buduce cu pisati Imaš 14 godina, ne znam kakvo znanje možeš imat Misliš da smo mi tu neobrazovani? A pisat se moraš naučit to nema veze dal si na forumu il ne Edited November 6, 2011 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted November 6, 2011 Ljudi laku noć..vikend je gotov sutra u nove radne pobjede!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 6, 2011 (edited) Ljudi laku noć..vikend je gotov sutra u nove radne pobjede!! Ja isto rano na posao, al još nisam za krevet Edited November 6, 2011 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted November 6, 2011 Imaš 14 godina, ne znam kakvo znanje možeš imat Misliš da smo mi tu neobrazovani? A pisat se moraš naučit to nema veze dal si na forumu il ne A i vi ste ga nasli ! Mlad je ima jos mnogo toga pred njim... Nego hoce li Atletiko M dobiti ?? Quote Share this post Link to post Share on other sites