Jump to content

Recommended Posts

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

nisam ja takav tip meni je samo krivo kad sudije za njega sude a reci mi igraju hajduk-zvezda za koga bi navijo kazem ti samo kada mu sudije pomazu sam protiv njega a ako zasluzeno dobijaju nisam pozdravPosted ImagePosted Image

Ti ne bi mogao Pravo studirat nikad..Točka, zarez - nigdje na vidiku :whaat:

Posted (edited)

Ma bravo Herrera.... :whaat:

Ne mogu da shvatim da je bila kvota 1.90 na Athletic Bilbao da ce postici gol.... U svakom slucaju, hvala na pokonu! :whaat:

Edited by hsammer
Posted (edited)
Ne znam dali se na Arrowheadu crveni od navijača Chifsa ili od praznih stolica :whaat: Edited by Crni
Posted (edited)

kada budete znali koliko ja znam onda mozete pricati a najvise toga je iz istorije a forum mi i nije neka stvar da na njoj pisem pravilno ako i to hocete buduce cu pisatiPosted ImagePosted ImagePosted Image

Imaš 14 godina, ne znam kakvo znanje možeš imat Posted Image Misliš da smo mi tu neobrazovani? A pisat se moraš naučit to nema veze dal si na forumu il ne

Edited by c4nton4
Posted (edited)

Ljudi laku noć..vikend je gotov sutra u nove radne pobjede!!

:whaat:

:whaat:

Ja isto rano na posao, al još nisam za krevet

Edited by c4nton4
Posted

Imaš 14 godina, ne znam kakvo znanje možeš imat Posted Image Misliš da smo mi tu neobrazovani? A pisat se moraš naučit to nema veze dal si na forumu il ne

A i vi ste ga nasli ! Mlad je ima jos mnogo toga pred njim...

Nego hoce li Atletiko M dobiti ??