sportandlove 3 Posted November 6, 2011 dobro jutro!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 6, 2011 ljudi laku noć, sutra nisam tu, i još koji dan, imam smrtni slučaj u familiji, deda mi je umro, sve sam učinio što je do mene, nisam mogao da mu pomognem, sutra , ću pomoći da ga pošteno ispratimo, šta da se radi Život teče dalje http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_sad.gif Moje saucesce Banega Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted November 6, 2011 Dobro jutro svima! Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted November 6, 2011 ljudi laku noć, sutra nisam tu, i još koji dan, imam smrtni slučaj u familiji, deda mi je umro, sve sam učinio što je do mene, nisam mogao da mu pomognem, sutra , ću pomoći da ga pošteno ispratimo, šta da se radi Život teče dalje http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_sad.gif Bane primi moje iskreno saučešće. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mita-sk 0 Posted November 6, 2011 Dobro jutro ljudi...danas bi medvešćak mogao upisati 5 uzastopnu pobjedu...glavna motivacija im je piva od trenera ako pobjede haha Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted November 6, 2011 dobar dan nadam se da ce danas dan biti bolji juce me zvezda iznenadila bas a pogotovo petar popovic ali me je iznenadila j srbija koja je dobila hrvatsku nakon 9 godina valjda ce danas partizan opravdati pitanje favorita i savladati cibonu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Djin 0 Posted November 6, 2011 pozz svima a banega ti primi moje saucesce Quote Share this post Link to post Share on other sites
RayBan 0 Posted November 6, 2011 Dobar dan, danas u nove pobjede! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nedeljasrm 0 Posted November 6, 2011 Dobro vece. Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted November 6, 2011 Dobro vece. skini zavese sa prozora... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted November 6, 2011 ljudi laku noć, sutra nisam tu, i još koji dan, imam smrtni slučaj u familiji, deda mi je umro, sve sam učinio što je do mene, nisam mogao da mu pomognem, sutra , ću pomoći da ga pošteno ispratimo, šta da se radi Život teče dalje http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_sad.gif moja sućut Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted November 6, 2011 Ho, ho ,ho!! (11/12) Zeleni se livada, zeleni se trava, zeleni se novčanik, pun je para... nadam se da nije samo predlog nego da je i odigrano nesto. cestitke u svakom slucaju Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chume 0 Posted November 6, 2011 skini zavese sa prozora... Pa to je Milka Canić, zna samo za veče Quote Share this post Link to post Share on other sites
eski 0 Posted November 6, 2011 banega moje iskreno saučešće, znam kako ti je a svima koji slave Bajram Serif Mubarek Olsun Quote Share this post Link to post Share on other sites