Chume 0 Posted November 6, 2011 Banega moje saučešće... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dusko 0 Posted November 6, 2011 Banega moje saučešće... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted November 6, 2011 ljudi laku noć, sutra nisam tu, i još koji dan, imam smrtni slučaj u familiji, deda mi je umro, sve sam učinio što je do mene, nisam mogao da mu pomognem, sutra , ću pomoći da ga pošteno ispratimo, šta da se radi Život teče dalje http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_sad.gif Primi moje saučešće Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chume 0 Posted November 6, 2011 Svima pozdrav do večeras! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted November 6, 2011 Bane legendo iskreno saucesce http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_confused.gif digni glavu, zivot ide dalje Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted November 6, 2011 Pa to je Milka Canić, zna samo za veče po tome je poznata a kako je vec mrak napolju u 16 h i ja cu reci dobro vece Quote Share this post Link to post Share on other sites
pirlo 0 Posted November 6, 2011 Pozdrav svima! Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted November 6, 2011 Dobro veće..... Još malo pa počnije utakmica Olimpija - MURA!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted November 6, 2011 bajram serif i od mene Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted November 6, 2011 dobar dan nadam se da ce danas dan biti bolji juce me zvezda iznenadila bas a pogotovo petar popovic ali me je iznenadila j srbija koja je dobila hrvatsku nakon 9 godina valjda ce danas partizan opravdati pitanje favorita i savladati cibonu Pa ti kao zakleti delija trebao biš striktno protiv partizana bit!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted November 6, 2011 Pa ti kao zakleti delija trebao biš striktno protiv partizana bit!! nisam ja takav tip meni je samo krivo kad sudije za njega sude a reci mi igraju hajduk-zvezda za koga bi navijo kazem ti samo kada mu sudije pomazu sam protiv njega a ako zasluzeno dobijaju nisam pozdrav Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted November 6, 2011 Dobro veće..... Još malo pa počnije utakmica Olimpija - MURA!! FT - 3:1!! Quote Share this post Link to post Share on other sites