Banega 12 Posted November 11, 2011 Dobar dan..... Moja progonza za danas : Estonija - Irska /2,5/ TIP UNDER...... 0:0 Tačan rezultat. Iz ovoga imamo X/X, X, under 1.5, PX, DPX, itd itt.. para ko pleve Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted November 11, 2011 0:0 Tačan rezultat. Iz ovoga imamo X/X, X, under 1.5, PX, DPX, itd itt.. para ko pleve zašto takve utakmice obično odu u over? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted November 11, 2011 zašto takve utakmice obično odu u over? samo vidiš 13 minut 0:3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nedeljasrm 0 Posted November 11, 2011 Dobro vece. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted November 11, 2011 zašto takve utakmice obično odu u over? Igrao jedam moj komšija Chelzi - NN tim u ligi sampiona jer ne mogu da se setim koji je tačno bio, tačan rezulat 0:0. Ja mu kazem , pa sto ne odigra od 0-1 gola veća ti je verovatnoća da pogodiš a isto solidna kvota. Kad ono 3 minut 1:0 za Chelzi, ode listic a da nije ni poceo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted November 11, 2011 reci te vi meni jel moguće da Oman tuče Australiju 1:0, a na prethodne 3 utakmice nije postigao ni gola Quote Share this post Link to post Share on other sites
sirec 0 Posted November 11, 2011 reci te vi meni jel moguće da Oman tuče Australiju 1:0, a na prethodne 3 utakmice nije postigao ni gola Naftni $ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted November 11, 2011 Igrao jedam moj komšija Chelzi - NN tim u ligi sampiona jer ne mogu da se setim koji je tačno bio, tačan rezulat 0:0. Ja mu kazem , pa sto ne odigra od 0-1 gola veća ti je verovatnoća da pogodiš a isto solidna kvota. Kad ono 3 minut 1:0 za Chelzi, ode listic a da nije ni poceo ma bolje i to, ja sam imao listić bez sistema sa 2 točna rezultata, 1:0 i 1:1 mislim, pa sam pao u 87. minuti Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted November 11, 2011 Videćemo. Po meni je to najsigirnije u baražu. Pa nije taj Portugal nešto, pa da ne može da primi 1 gol. naravno,nikad se ne zna,ja navijam za komsije... Quote Share this post Link to post Share on other sites
sportandlove 3 Posted November 11, 2011 dobro vece!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Djin 0 Posted November 11, 2011 idemoooo komsije puno srece u barazu pozz iz Srbije Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted November 11, 2011 dobra vece jooooooos malo pa pocinju meceviiiii!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted November 11, 2011 samo vidiš 13 minut 0:3 Predosecaj za Turska - Hrvatska ??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted November 11, 2011 Dobro veće.... Došao kući sa nekog sastanka i gledam nogometne rezultate - Turska : Hrvatska 0-3 (????) Jeli je ovo moguće.?? Quote Share this post Link to post Share on other sites