rockytomas 15 Posted November 15, 2011 (edited) Takmicenje se od cetvrtka vraca ne best eurobets http://besteurobets.....php?board=45.0 mirko i baptista ce nastaviti da vode takmicenje a bicu i ja tamo ako zatreba neka pomoc i Sasa takodje ali njih dvoje su se pokazali kao jako dobri tako da nece biti problema mislim da je to najbolje resenje Bila svadja izmedju Gootyja i Nudlsa , ovaj prvi banovao drugog koji je glavni za sponzora i idejni tvorac, bez zelje da se mesam ko je u pravu a ko nije a realno oboje su verovatno krivi a posto su se mnogi trudili a posebno Baptista i Mirko kad su sa mne beta digli ruke od takmicenja oni su preuzeli na sebe posao oko vodjenja takmicenja , posto je Gooty zahtevao da se premesti takmicenje sa njihovog sajta najbolje resenje je bilo da se vrati na besteurobets jer tamo ima sve sto je potrebno za takmicenje uz Mirka i Baptistu tu ce biti i Sasa a i ja cu pomoci ako ustreba Edited November 16, 2011 by rockytomas Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted November 15, 2011 Ok tamo sam prijavljen znaci od sutra tamo nastavljamo Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted November 16, 2011 Ok tamo sam prijavljen znaci od sutra tamo nastavljamo sutra jos na mne bet, mada nije strasno ako se stavi i na oba mesta , ima vec tipova za sredu pa da nebi sve kopirali zato sam stavio od cetvrtka ali u svakom slucaju ako i bude potrebno nesto cemo kopirati sa foruma na forum Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted November 16, 2011 sutra jos na mne bet, mada nije strasno ako se stavi i na oba mesta , ima vec tipova za sredu pa da nebi sve kopirali zato sam stavio od cetvrtka ali u svakom slucaju ako i bude potrebno nesto cemo kopirati sa foruma na forum Moze moze nije problem sutra jos na Mne bet pa onda polako selidba, praticu nije frka, hvala na informaciji u svakom slucaju Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted November 17, 2011 predlazem da izdvojimo 10 eura iz fonda nagrada pa da nadjemo nekoga da malo udesi rockytomasa sto je sigurno sigurno je http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif ja sam imam koliko vas petoro cak i vise, moram ja da platim da moji ne igraju skoro svi u minusu Quote Share this post Link to post Share on other sites