Tuto 157 Posted November 16, 2011 Dan započinjemo sa dobiti +804,00. http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/14clover.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted November 16, 2011 Jucer teska katastrofa. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted November 16, 2011 Bit će bolje danas Quote Share this post Link to post Share on other sites
sportandlove 3 Posted November 16, 2011 Vrsta takmičenja: košarka - EUROLIGA Naziv kladionice: Hrvatska Lutrija Broj para iz kladionice: 1519-14 Vrijeme odigravanja: 20:30 Naziv para: Caja Laboral-Bilbao 1. ČETVRTINA Tip para: 1 Tečaj: 1.600 Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted November 16, 2011 (edited) Takmicenje se od cetvrtka vraca ne best eurobets http://besteurobets.....php?board=45.0 mirko i baptista ce nastaviti da vode takmicenje a bicu i ja tamo ako zatreba neka pomoc i Sasa takodje ali njih dvoje su se pokazali kao jako dobri tako da nece biti problema mislim da je to najbolje resenje Bila svadja izmedju Gootyja i Nudlsa , ovaj prvi banovao drugog koji je glavni za sponzora i idejni tvorac, bez zelje da se mesam ko je u pravu a ko nije a realno oboje su verovatno krivi a posto su se mnogi trudili a posebno Baptista i Mirko kad su sa mne beta digli ruke od takmicenja oni su preuzeli na sebe posao oko vodjenja takmicenja , posto je Gooty zahtevao da se premesti takmicenje sa njihovog sajta najbolje resenje je bilo da se vrati na besteurobets jer tamo ima sve sto je potrebno za takmicenje uz Mirka i Baptistu tu ce biti i Sasa a i ja cu pomoci ako ustreba Edited November 16, 2011 by rockytomas Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted November 16, 2011 Vrijeme odigravanja: 13:30 Naziv para: Čelik - Sloboda Tuzla Tip para: Oba ne daju gol Tečaj: 1.570 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 16, 2011 Ja namjeravam danas pauzirati i ustediti nam stotku..... ponuda je kriza, nista mi s ene svidja ili je meni malo samopouzdanje poljuljano Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted November 16, 2011 Vrijeme odigravanja: 13:30 Naziv para: Čelik - Sloboda Tuzla Tip para: Oba ne daju gol Tečaj: 1.570 1-0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 16, 2011 1-0 Svaka cast! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted November 16, 2011 Vrsta takmičenja: EUROCHALLENGE - 1. FAZA Naziv kladionice: Hrvatska Lutrija Broj para iz kladionice: 2151-3 Vrijeme odigravanja: 19:30 Naziv para: -3,5/Telekom Bonn-Turk Telekom Tip para: 2 Tečaj: 1.750 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted November 16, 2011 Vrsta takmičenja: BRAZIL: Campeonato Brasileiro Naziv kladionice: Unibet Broj para iz kladionice: nema Vrijeme odigravanja: 23:30 Naziv para: Internacional-RS - Bahia-BA, Zbroj Golova 2.5 Tip para: Iznad 2.5 Tečaj: 1.750 Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted November 16, 2011 Danas opet katastrofica..uff ako treba dajem svoj mandat na raspolaganje možda mogu rezerve malo da potegnu!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted November 16, 2011 mozda da probate sa malo vecim kvotama oko 2 ili 2.20... vidim da svi igrate kvote 1.50-1.60 i dovoljno je jedan da fuli a onda dvojica moraju pogodit da bi bili samo na pozitivnoj nuli i to je vec tri igraca ispucano a nismo u nikakvom plusu... il mozda probat neku taktiku da dva igraca igraju te vece kvote a ostali te manje pa ako prodje jedna veca i poneka manja eto ga plus boli glava Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted November 16, 2011 (edited) mozda da probate sa malo vecim kvotama oko 2 ili 2.20... vidim da svi igrate kvote 1.50-1.60 i dovoljno je jedan da fuli a onda dvojica moraju pogodit da bi bili samo na pozitivnoj nuli i to je vec tri igraca ispucano a nismo u nikakvom plusu... il mozda probat neku taktiku da dva igraca igraju te vece kvote a ostali te manje pa ako prodje jedna veca i poneka manja eto ga plus boli glava Ma htio sam ja Medvešćaka puknut danas 100% ali već ga je neko prije mene stavio..to je to jebeno pravilo šta nemoš isti par stavit pa makar iz neke druge kladionice.. Edited November 16, 2011 by baptista Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 16, 2011 Ja sam odmarao danas, a da sam igrao pao bih.... I ja sam za da udju zamjene..... ako hoce baptista i ja da malo odmorimo, a neka udju Nadrealista i Davor? Quote Share this post Link to post Share on other sites