Jump to content

Recommended Posts

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Ajde sad dajte sve od sebe sustignite ga i onda kad budemo par sto bodova ispred njega onda ćemo i mi taktizirat samo sa jednim igraćem..ako ugrozi onda opet nas/vas 5 i mašala.. :whaat:

Edited by baptista
Posted

kako on može igrati sam za forum? ima li kakvog pravila o minimumu parova za ekipu :whaat:

Ekipa mora da ima ukupno najmanje 75 parova .

Posted

Prvi odlozen ,evo i drugog :

Vrijeme odigravanja: 20:00

Naziv para: Almería CF - Cartagena

Tip para: Gost ne daje gol

Tečaj: 1.950

Posted (edited)

kako on može igrati sam za forum? ima li kakvog pravila o minimumu parova za ekipu http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/smile_blink.gif

Koliko vidim iz vaših komentara ovdje, bravo za rockya, a ovo što slijedi nije napad na njega nego na neozbiljnost i nekolegijalnost ljudi s njegovog matičnog broda..Ja bi takve forume diskvalificirao. Kakve su to gluparije? Ovdje se radi o natjecanju ekipa, ako netko hoće igrat solo, za to postoje natjecanja na inim forumima kao što postoje i na našem. Moje mišljenje je i dalje da je ovo projekt zapeo u vječnom pubertetu i mislim da ga jedino generalka pravila može spasiti.

U slučaju kad se to natjecanje bude održavalo ovdje, natjecanje će doseć novu razinu jer ovdje se pravilima i njihovu uvođenju pristupa ozbiljnije

Edited by c4nton4
Posted

Posted Image

jel ima ko kakav prijedlog šta odigrati? Zbog onog pravila od 1 sat prije meča mi je dosta sužen izbor, a i nije da imam neku ideju

možda bolje da pauziram?

AHL, Houston - Abbotsford (oba daju gol u prvoj trećini @2.5 Supersport)

Posted

... i mislim da ga jedino generalka pravila može spasiti.

U slučaju kad se to natjecanje bude održavalo ovdje, natjecanje će doseć novu razinu jer ovdje se pravilima i njihovu uvođenju pristupa ozbiljnije..

Generalka izvšena. Ovdje će se igrat po izmjenjenim pravilima koje sam predložio. Pravila će uskoro biti predstavljena pučanstvu.
Posted

odigrano:

Vrsta takmičenja: Hokej, NHL

Naziv kladionice: Unibet

Broj para iz kladionice: nema

Vrijeme odigravanja: 03:05

Naziv para: Vancouver Canucks - Ottawa Senators (Prvi Gol Neriješeno Nema Oklada)

Tip para: 2

Tečaj: 2.220

Vrsta takmičenja: Hokej, AHL

Naziv kladionice: SuperSport

Broj para iz kladionice: 13236

Vrijeme odigravanja: 23:05

Naziv para: Houston-Abbotsford Heat (oba daju gol u 1.tr.)

Tip para: 1 (da)

Tečaj: 2.500