micha 27 Posted November 23, 2011 ocito nisam zasluzio neznam zasto su tebi onda dali Izgleda nisam ni ja zaslužio. Kod mene i dalje stanje 0,00. . A jel sigurno i za MTF uplatili.<? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted November 23, 2011 Izgleda nisam ni ja zaslužio. Kod mene i dalje stanje 0,00. . A jel sigurno i za MTF uplatili.<? Ni meni nisu nista uplatili? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted November 23, 2011 Izgleda nisam ni ja zaslužio. Kod mene i dalje stanje 0,00. . A jel sigurno i za MTF uplatili.<? Ni meni nisu nista uplatili? očito da nisu Nadrealista pobrao svu lovu, al ajd on je i zaslužio Quote Share this post Link to post Share on other sites
SSL 0 Posted November 23, 2011 Dobro jutro narode Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted November 23, 2011 očito da nisu Nadrealista pobrao svu lovu, al ajd on je i zaslužio Ko zna zasto je to dobro Nego moguće je da je dobio nagradu sa hazarda, a sa mTF-a ne verujem da ce stici tek tako brzo Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted November 23, 2011 Naziv kladionice: Unibet Broj para iz kladionice: Vrijeme odigravanja: 20:45 Naziv para: Bayern - Villarreal Tip para: over 3.5 Tečaj: 2.250 Ev. dobitak: 7.250 Ev. gubitak: 2.250 This post has been edited by Tuto: Today, 10:51h sta ovde ne valja? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Catalonec4ever 0 Posted November 23, 2011 Drustvo cujemo se veceras Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted November 23, 2011 Drustvo cujemo se veceras ajd Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 23, 2011 Naziv kladionice: Unibet Broj para iz kladionice: Vrijeme odigravanja: 20:45 Naziv para: Bayern - Villarreal Tip para: over 3.5 Tečaj: 2.250 Ev. dobitak: 7.250 Ev. gubitak: 2.250 This post has been edited by Tuto: Today, 10:51h sta ovde ne valja? Vjerovatno umjesto ovoga kliknuo ovo http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted November 23, 2011 Dobro jutro narode Dobar dan..... SSL u 13 sati dobro jutro a ja tek došao kući s posla..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted November 23, 2011 Još malo pa zatvoreno: Prijave H2H - bwin za prosinac 2011. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted November 23, 2011 Ko zna zasto je to dobro Nego moguće je da je dobio nagradu sa hazarda, a sa mTF-a ne verujem da ce stici tek tako brzo lova stoji na racunu a jel ih donijela roda il su pale s neba, to me uopste nije briga Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted November 23, 2011 Izgleda nisam ni ja zaslužio. Kod mene i dalje stanje 0,00. . A jel sigurno i za MTF uplatili.<? Za Bet-Club natjecanja je uplaćeno, a za MNF mislim da još nije... Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted November 23, 2011 Koje groblje od ponude na Unibet..jedva naći par za hazarder!! Quote Share this post Link to post Share on other sites