Tuto 157 Posted November 23, 2011 Dan započinjemo sa dobiti +253,00. Ajmo, rajoooooo!! Igrajte! Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted November 23, 2011 Decki uozbiljite se,nemojte sad kiksati kad je kraj mjeseca Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted November 23, 2011 Malo su neozbiljni.Prosli tim je bio mnogo kompaktniji i ozbiljniji. No ima jos uvek nade da nas obraduju . Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted November 23, 2011 ma svi igramo ko i svaki mjesec sto igramo, samo sto nekad ide a nekad ne ide dokaz tome je ista ova ekipa neki dan ima skor +1000 a danas + 200... davor je malo vise otiso u minus al nije on jedini fulo parove zadnjih dana, jednostavno nas je stalo al nemoze ni to trajati cijelo vrijeme kao sto se nemoze ni cijelo vrijeme pogadjati Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 23, 2011 ma svi igramo ko i svaki mjesec sto igramo, samo sto nekad ide a nekad ne ide dokaz tome je ista ova ekipa neki dan ima skor +1000 a danas + 200... davor je malo vise otiso u minus al nije on jedini fulo parove zadnjih dana, jednostavno nas je stalo al nemoze ni to trajati cijelo vrijeme kao sto se nemoze ni cijelo vrijeme pogadjati Upravo tako! Ja imam svega 5 fula do sada i ne mozes reci da sam neozbiljan Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 23, 2011 Moj par za danas Vrsta takmičenja: Fudbal, liga prvaka Naziv kladionice: SuperSport Broj para iz kladionice: 2946 Vrijeme odigravanja: 20:45 Naziv para: ShakhtarD/odg-FC Porto Tip para: oba tima daju gol - da Tečaj: 1.750 Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted November 23, 2011 Jako lose se krenulo, mi ostali forumasi zahtjevamo kompletnu istragu oko parova sa kojima nam donosite gubitke. Savez napolje Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted November 23, 2011 ma svi igramo ko i svaki mjesec sto igramo, samo sto nekad ide a nekad ne ide dokaz tome je ista ova ekipa neki dan ima skor +1000 a danas + 200... davor je malo vise otiso u minus al nije on jedini fulo parove zadnjih dana, jednostavno nas je stalo al nemoze ni to trajati cijelo vrijeme kao sto se nemoze ni cijelo vrijeme pogadjati Upravo tako! Ja imam svega 5 fula do sada i ne mozes reci da sam neozbiljan Ma sve 5 decki,salim se ja,nisam ni ja za nis isao na klupu..samo pokusavam nekako razbit taj maler koji nas bije.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted November 23, 2011 evo zlatna koka za danas Borac Banja Luka - Sarajevo, manje od 2,5 gola uz kvotu 1,65 na bwin da i moji drugovi Dinno, Sasa i Nadrealista nesto pogode jednostavno stid me..... sklanjam pogled od njih na ulici Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted November 23, 2011 Jako lose se krenulo, mi ostali forumasi zahtjevamo kompletnu istragu oko parova sa kojima nam donosite gubitke. Savez napolje Jeste da je lako biti general poslije bitke, ali ocito pojedini clanovi tima (Nadrealista, Sasa, Dinno) imaju lagani pad koncentracije, i ja sam za reviziju ugovora...Znaju mi na H2H poklopiti pogodjeni 2.25 koeficijent, a ovdje gdje nam cuvaju obraz, oni se za..ebavaju...!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted November 23, 2011 (edited) predlozio bih da se otvori novo takmicenje pod nazivom "Nagradna otimanja", evo primjera: tu bi bilo nade da Sasa i Dinno osvoje neku nagradu sponzor da bude LostBet.com Edited November 23, 2011 by emir1983 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted November 23, 2011 evo zlatna koka za danas Borac Banja Luka - Sarajevo, manje od 2,5 gola uz kvotu 1,65 na bwin da i moji drugovi Dinno, Sasa i Nadrealista nesto pogode jednostavno stid me..... sklanjam pogled od njih na ulici Ja bih postavio na takmičenje recimo Detroit Red Wings - Calgary Flames 2@3.75 Unibet ili San Jose Sharks - Chicago Blackhawks 2@3.00 Bet 365 kad gubiš 100 poena da znash da gubis za nesto , a ne za malu kvotu Salu na stranu ja ovo stavljam veceras na listic izmedju ostalog za nizi ulog , nemoj da me neko poslusao Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 23, 2011 Jeste da je lako biti general poslije bitke, ali ocito pojedini clanovi tima (Nadrealista, Sasa, Dinno) imaju lagani pad koncentracije, i ja sam za reviziju ugovora...Znaju mi na H2H poklopiti pogodjeni 2.25 koeficijent, a ovdje gdje nam cuvaju obraz, oni se za..ebavaju...!!! ne mogu da jeruje da se ti javljas, ti koji nisi prosao na takmicenjima jos od husinjske bune Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted November 23, 2011 ne mogu da jeruje da se ti javljas, ti koji nisi prosao na takmicenjima jos od husinjske bune Sta si se uhvatio husinjske bune, k' o pijan plota..Trice i kucine...bolje ti je da pogadjas ove parove za sveopste dobro....Kakva buna, kakvi bakraci.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted November 23, 2011 ne mogu da jeruje da se ti javljas, ti koji nisi prosao na takmicenjima jos od husinjske bune za tebe i Saleta je izmisljen sah, koliko listate statistike i analize izgubicete 20 godina zivota, a sad ih imate 30 Quote Share this post Link to post Share on other sites