Davor_92 12 Posted November 23, 2011 Ja bih postavio na takmičenje recimo Detroit Red Wings - Calgary Flames 2@3.75 Unibet ili San Jose Sharks - Chicago Blackhawks 2@3.00 Bet 365 kad gubiš 100 poena da znash da gubis za nesto , a ne za malu kvotu Salu na stranu ja ovo stavljam veceras na listic izmedju ostalog za nizi ulog , nemoj da me neko poslusao ako ima još netko da nema ideje šta odigrati danas, predlažem da zajedno sa mnom odigra ova dva para, svaki po jednog, pa ako i samo jedan prođe, nosi dosta bodova Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted November 23, 2011 Raspitao sam se sta je najbolje za ovu situaciju: lijek Propadol Strong mg500, da djeco pijete po jednu tabletu ujutro i navece dok ne pogodite prvi par na kladari. Za sve informacije o neželjenim posljedicama raspitajte se kod svog ljekara ili apotekara ako ima još netko da nema ideje šta odigrati danas, predlažem da zajedno sa mnom odigra ova dva para, svaki po jednog, pa ako i samo jedan prođe, nosi dosta bodova Šalu na stranu, predlažem ti da odigras under 2,5 na Borac - Sarajevo, 1/4 Kupa BIH. Stvar je provjerena jer momak koji živi u stanu ispod mene radi u FK Sarajevo kao mlađi referent Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted November 23, 2011 Raspitao sam se sta je najbolje za ovu situaciju: lijek Propadol Strong mg500, da djeco pijete po jednu tabletu ujutro i navece dok ne pogodite prvi par na kladari. Za sve informacije o neželjenim posljedicama raspitajte se kod svog ljekara ili apotekara Šalu na stranu, predlažem ti da odigras under 2,5 na Borac - Sarajevo, 1/4 Kupa BIH. Stvar je provjerena jer momak koji živi u stanu ispod mene radi u FK Sarajevo kao mlađi referent Ja te poslusah .Cuvaj se ako te je mladji referent zeznuo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted November 23, 2011 Raspitao sam se sta je najbolje za ovu situaciju: lijek Propadol Strong mg500, da djeco pijete po jednu tabletu ujutro i navece dok ne pogodite prvi par na kladari. Za sve informacije o neželjenim posljedicama raspitajte se kod svog ljekara ili apotekara Šalu na stranu, predlažem ti da odigras under 2,5 na Borac - Sarajevo, 1/4 Kupa BIH. Stvar je provjerena jer momak koji živi u stanu ispod mene radi u FK Sarajevo kao mlađi referent Ja imam to u mozzartu po 1.57 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted November 23, 2011 Jao komentara i komentara ma nema pravi balkanski mentalitet kad ide onda je sve dobro a kad ne ide onda niko ne valja jao jao .... Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted November 23, 2011 Jao komentara i komentara ma nema pravi balkanski mentalitet kad ide onda je sve dobro a kad ne ide onda niko ne valja jao jao .... Treba li i tebi savjet Dr. Emir McBet-a? Milan - Barcelona, tip 2 ko je sljedeci? Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted November 23, 2011 Cak za hrabrije i hendikep na Barcu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted November 23, 2011 Cak za hrabrije i hendikep na Barcu. za još hrabrije X Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted November 23, 2011 Cak za hrabrije i hendikep na Barcu. Ne bih ja to dirao, to po meni X, Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted November 23, 2011 Cak za hrabrije i hendikep na Barcu. 1X ko kuca a kvota solidna... nije ni Milan siso vesla a ni camac pojeo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted November 23, 2011 Vrsta takmičenja: Odbojka - Olympic Games - Kvalifikacija - Prva faza Naziv kladionice: Bwin Broj para iz kladionice: nema Vrijeme odigravanja: 20:20 Naziv para: Hrvatska (+1.5 set) - Finska Tip para: 2 Tečaj: 1.650 Finska dobiva sa 3:0 ili 3:1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted November 23, 2011 Borac - Sarajevo, 1/4 Kupa BIH 0-0 HT Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted November 23, 2011 Borac - Sarajevo, 1/4 Kupa BIH 0-0 HT http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif Dobar ti je onaj mladji refeent Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted November 23, 2011 Borac - Sarajevo, 1/4 Kupa BIH 0-0 HT To je gotova priča!! Ja sam to iskombiniro s Hajdukom,evo sad Hajduk poveo!! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted November 23, 2011 Vrijeme odigravanja: 19:00 Naziv para: Efes Pilsen - Partizan Belgrade (+11.5) Tip para: 2 Tečaj: 1.520 nadam se da Partizan nece izgubiti sa 12 i vise razlike Quote Share this post Link to post Share on other sites