delpjero 2 Posted November 24, 2011 pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted November 24, 2011 kako volim ove listice s iznosom 27 soma kuna sretno mi bilo, a i vama svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 24, 2011 kako volim ove listice s iznosom 27 soma kuna sretno mi bilo, a i vama svima Davore, jedno pitanje iz tvoje struke Aurora-The Strongest... kvota je strasno pala sa 1.75 na 1.35... u Germaniji je jos uvijek 1.75.... meni se cini ovo jako dobar kec Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted November 24, 2011 Davore, jedno pitanje iz tvoje struke Aurora-The Strongest... kvota je strasno pala sa 1.75 na 1.35... u Germaniji je jos uvijek 1.75.... meni se cini ovo jako dobar kec da budem iskren nemam pojma o toj utakmici, ali ako je kvota toliko puno pala, vise od 50% (0.75->0.35), ocito je da se događa nesto veliko iza zatvorenih vrata o cemu kladionice znaju, a mi ne... uzmi kvotu dok je jos dobra, isprati s nekim manjim ulogom dok je jos uvjek takvaja cu malo istraziti o cemu se tu radi, pa ti javim jel da pojacas ulog ili ne Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 24, 2011 da budem iskren nemam pojma o toj utakmici, ali ako je kvota toliko puno pala, vise od 50% (0.75->0.35), ocito je da se događa nesto veliko iza zatvorenih vrata o cemu kladionice znaju, a mi ne... uzmi kvotu dok je jos dobra, isprati s nekim manjim ulogom dok je jos uvjek takva ja cu malo istraziti o cemu se tu radi, pa ti javim jel da pojacas ulog ili ne I da nije pala kvota, ja bih igrao keca, jer mi se cini sigurno. Eh sada jos pala kvota, to mi govori da je jos sigurnije hehe Haj vidi i ti malo, pa javni Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted November 24, 2011 (edited) Jos par dana pa da ovaj los, los, los mesec zavrsi Edited November 24, 2011 by Bunka Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted November 24, 2011 Davore, jedno pitanje iz tvoje struke http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif Aurora-The Strongest... kvota je strasno pala sa 1.75 na 1.35... u Germaniji je jos uvijek 1.75.... meni se cini ovo jako dobar kec Mozda strajkuju ,pa ne igra prva postava ?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 24, 2011 Mozda strajkuju ,pa ne igra prva postava ?? Pojma nemam o Bolivijskoj ligi, vec mi nekako zapelo za oko..... gledao sam i tabelu i formu, pa mi sve nekako govori da je kec, ali..... uvijek ima ono ''ali'' http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted November 24, 2011 jes vidio drame na H2H... Dalas gubio 2:0 i onda u zadnjoj trecini smanji na 2:1, izbaci golmana pa izjednaci na 2:2 u zadnjim sekundama i na kraju pobijedi u produzetku a da su izgubili ti bi uso u finale zbog dobre kvote http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif sad cekam da se Tuto razbudi pa da vidi da mi je nije upiso dva boda http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/50yes.gif Ja sam onako odigrao zadnje kolo nisam ni predpostavljao da mogu proci kao i sto sam znas, pa sam vidio od tute poruku pa me je zbunio a onda je poslao da je doslo do greske sto mi je i bilo logicno, sad osvjetlaj obraz i osvoji nesto bibko http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted November 24, 2011 Ja sam onako odigrao zadnje kolo nisam ni predpostavljao da mogu proci kao i sto sam znas, pa sam vidio od tute poruku pa me je zbunio a onda je poslao da je doslo do greske sto mi je i bilo logicno, sad osvjetlaj obraz i osvoji nesto bibko ispade da ti je falio samo bod i proso bi na osnovu kvote... ma neznam sta je sa ovim hokejom veceras... na rezultati.com stoji da imaju utakmice al nema kvota kao ni sto u kladionicama nema nikakve ponude.. jel moguce da veceras nikako neigraju... zna li neko ista o tome Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted November 24, 2011 ispade da ti je falio samo bod i proso bi na osnovu kvote... ma neznam sta je sa ovim hokejom veceras... na rezultati.com stoji da imaju utakmice al nema kvota kao ni sto u kladionicama nema nikakve ponude.. jel moguce da veceras nikako neigraju... zna li neko ista o tome Pogledaj vrijeme igraju tek sutra ali preko dana po nasem vremenu :whaat:a ne navece kako obicno igraju to jest ujutru Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted November 24, 2011 Pogledaj vrijeme igraju tek sutra ali preko dana po nasem vremenu :whaat:a ne navece kako obicno igraju to jest ujutru pise veceras od 19:00 pa do 22:00 da imaju utakmice Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted November 24, 2011 pise veceras od 19:00 pa do 22:00 da imaju utakmice Pa da ali 25.11.2011 a danas je 24.11.2011 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 24, 2011 Ma puko je Nadrealista Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted November 24, 2011 fin danas dan sa 3 meca nfla...dva barem pogledat,a za treci posao ne dopusta.. Nema posla kad se nesto voli...sva 3 moraju da se gledaju Quote Share this post Link to post Share on other sites