Jump to content

Recommended Posts

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

kako volim ove listice s iznosom 27 soma kuna :uredu:

sretno mi bilo, a i vama svima :uredu:

Davore, jedno pitanje iz tvoje struke :uredu:

Aurora-The Strongest... kvota je strasno pala sa 1.75 na 1.35... u Germaniji je jos uvijek 1.75.... meni se cini ovo jako dobar kec

Posted

Davore, jedno pitanje iz tvoje struke :uredu:

Aurora-The Strongest... kvota je strasno pala sa 1.75 na 1.35... u Germaniji je jos uvijek 1.75.... meni se cini ovo jako dobar kec

da budem iskren nemam pojma o toj utakmici, ali ako je kvota toliko puno pala, vise od 50% (0.75->0.35), ocito je da se događa nesto veliko iza zatvorenih vrata o cemu kladionice znaju, a mi ne... uzmi kvotu dok je jos dobra, isprati s nekim manjim ulogom dok je jos uvjek takva

ja cu malo istraziti o cemu se tu radi, pa ti javim jel da pojacas ulog ili ne :uredu:

Posted

da budem iskren nemam pojma o toj utakmici, ali ako je kvota toliko puno pala, vise od 50% (0.75->0.35), ocito je da se događa nesto veliko iza zatvorenih vrata o cemu kladionice znaju, a mi ne... uzmi kvotu dok je jos dobra, isprati s nekim manjim ulogom dok je jos uvjek takva

ja cu malo istraziti o cemu se tu radi, pa ti javim jel da pojacas ulog ili ne :uredu:

I da nije pala kvota, ja bih igrao keca, jer mi se cini sigurno. Eh sada jos pala kvota, to mi govori da je jos sigurnije hehe

Haj vidi i ti malo, pa javni :uredu:

Posted

jes vidio drame na H2H... Dalas gubio 2:0 i onda u zadnjoj trecini smanji na 2:1, izbaci golmana pa izjednaci na 2:2 u zadnjim sekundama i na kraju pobijedi u produzetku :tzare: a da su izgubili ti bi uso u finale zbog dobre kvote http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif sad cekam da se Tuto razbudi pa da vidi da mi je nije upiso dva boda http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/50yes.gif

Ja sam onako odigrao zadnje kolo nisam ni predpostavljao da mogu proci kao i sto sam znas, pa sam vidio od tute poruku pa me je zbunio a onda je poslao da je doslo do greske sto mi je i bilo logicno, sad osvjetlaj obraz i osvoji nesto bibko http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif

Posted

Ja sam onako odigrao zadnje kolo nisam ni predpostavljao da mogu proci kao i sto sam znas, pa sam vidio od tute poruku pa me je zbunio a onda je poslao da je doslo do greske sto mi je i bilo logicno, sad osvjetlaj obraz i osvoji nesto bibko :tzare:

ispade da ti je falio samo bod i proso bi na osnovu kvote... ma neznam sta je sa ovim hokejom veceras... na rezultati.com stoji da imaju utakmice al nema kvota kao ni sto u kladionicama nema nikakve ponude.. jel moguce da veceras nikako neigraju... zna li neko ista o tome

Posted

ispade da ti je falio samo bod i proso bi na osnovu kvote... ma neznam sta je sa ovim hokejom veceras... na rezultati.com stoji da imaju utakmice al nema kvota kao ni sto u kladionicama nema nikakve ponude.. jel moguce da veceras nikako neigraju... zna li neko ista o tome

Pogledaj vrijeme igraju tek sutra ali preko dana po nasem vremenu :whaat:a ne navece kako obicno igraju to jest ujutru :tzare:

Posted

pise veceras od 19:00 pa do 22:00 da imaju utakmice

Pa da ali 25.11.2011 a danas je 24.11.2011 :tzare:

Posted

fin danas dan sa 3 meca nfla...dva barem pogledat,a za treci posao ne dopusta..

Nema posla kad se nesto voli...sva 3 moraju da se gledaju :tzare: