Lane 1 Posted November 24, 2011 Kosarka, Evroliga 19:00 Real Madrid - Spirou Charleroi * tip: over 158.5 Kvota: 1.85 Kladionica: Ladbrokes Sesta runda je u toku i veceras se sastaju dve ekipe koje imaju drugaciju ulogu u ovome takmicenju. Real vazi za jednog od favorita koji bi mogli daleko dogurati, za razliku od predhodne sezone u ovoj igraju run'n gun kosarku i na njihovim se utakmicama vecinom vidja pozamasan broj poena. U domacoj ACB ligi su u samome vrhu po broju ubacenih poena a isto tako i u Evroligi gde imaju prosek od 90 poena po utakmici, na domacem parketu imaju i vise od toga, 95 poena, ali i primaju puno, odbrana nefunkcionise bas najbolje, u proseku im rivali ubacuju 81 poen. O sastavu nebi trosio reci jer imaju stvano dobre igrace, sem centara svi igraci u ekipi dobri suteri, a izdvajaju se nekoliko prvoklasnih sutera ... Charleroi neigra kao predhodne sezone, doduse poceli su u kvalifikacijama sa veoma dobrom odbranom ali su tada igrali protiv slabijih ekipa nego je Real. Imaju problema na centarskim pozicijama i mnogo im je tanka klupa, petorka je na mestu i na njihovim utakmicama mnogo zavisi od tih 5-6 igraca. Ti su igraci izraziti suteri i na utakmicama se ovoga tima u proseku vidja 158 poena, u gostima ubacuju 73 a primaju 80 poena, mada moram napomenuti utakmicu protiv Maccabija koja je zavrsena velikim underom od 128 poena i ta im utakmica rusi prosek. Prvu su utakmicu ove dve ekipe odigrale sa mnogo koseva, 176, ocekujem nesto slicno i veceras ... Real je u ovoj sezoni na svih 5 utakmica prebacio vecerasnju granicu, kuci protiv Efesa 188 poena i protiv Armanija 163, u gostima protiv vecerasnjih rivala 176, Makabija 170 i protiv Partizana 159 poena. Charleroi je prebacio ovu granicu 3 puta od 5 utakmica, protiv Makabija su odigrali debeo under ali je Makabi tada diktirao tempo i odigrali su maestralno u odbrani, i protiv Armanija nisu prebacili ovu granicu ali su bili veoma blizu, 157 poena, na ostale 3 utakmica, protiv Reala 176, Efesa 159 i protiv Partizana 172 poena. Medjusobno su neracunajuci ovu sezonu odigrali 2 utakmice i to predhodne sezone ali su tada obe ekipe igrale sporu kosarku sa dugackim napadima, sada je to potpuno drugacija slika ovih ekipa i ocekuje se pozamasan broj poena, Real ima veliki motiv posto su na 3 pobede i 2 poraza a 5 ekipa konkurise za 4 mesta koje vode u drugu rundu takmicenja, a jos igraju protiv najslabije ekipe u grupi i to na domacem parketu, Charleroi ce jednostavno pratiti Reala i nadati se porazu sa sto manje poena razlike ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted November 24, 2011 dobra analiza mene je bilo strah da se Charleroi ne raspadne budu li gubili s vecom razlikom pa da stanu, a real bi onda tesko sam ubacio 159 koseva pa sam igrao hendikep -15.5 na real, to mi se cinilo izglednije sretno nam bilo obojici Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lane 1 Posted November 24, 2011 dobra analiza http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif mene je bilo strah da se Charleroi ne raspadne budu li gubili s vecom razlikom pa da stanu, a real bi onda tesko sam ubacio 159 koseva pa sam igrao hendikep -15.5 na real, to mi se cinilo izglednije sretno nam bilo obojici http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif ja sam krenuo pisati analizu za Real over 88.5 medjutim u toku sam analize dosao do zakljucka da Real igra slabu odbranu i okrenem na over celu utakmicu, mada nebi pogresio da sam ostavio prvobitnu zamisao ... Jbg, steta za hendikep, ni ja neverujem da je Real odigrao ovako lose u odbrani, primili su 89 poena Kosarka, Evroliga 19:00 Real Madrid - Spirou Charleroi * tip: over 158.5 Kvota: 1.85 Kladionica: Ladbrokes ft. 93:89 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted November 24, 2011 ja sam krenuo pisati analizu za Real over 88.5 medjutim u toku sam analize dosao do zakljucka da Real igra slabu odbranu i okrenem na over celu utakmicu, mada nebi pogresio da sam ostavio prvobitnu zamisao ... Jbg, steta za hendikep, ni ja neverujem da je Real odigrao ovako lose u odbrani, primili su 89 poena ft. 93:89 ljepo Real krenuo prvu polovicu 1. četvrtine... odma je bilo očito da ćeš pogoditi, al jbg, ja nisam Quote Share this post Link to post Share on other sites