c4nton4 20 Posted December 2, 2011 Igra sa Bluesima kod kuće, I ja sam nasao pripitog da te pitam Ne leže im Bluesi. Nism gledo roster, jel ima kakvi promjena na bolje ili nedaća za koje bi trebo znat? Al probaj ako imaš feeling.. Igra sa Bluesima kod kuće, I ja sam nasao pripitog da te pitam http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif evo jedna ovakva onda Večeras sam pive rokao, al vučem glavobolju cijeli dan + nisam se ni naspavao. Trebo ić van, zbediro sam ekipu bzvz. Trebe se sredile za povalit, al nisam u moodu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted December 2, 2011 Ne leže im Bluesi. Nism gledo roster, jel ima kakvi promjena na bolje ili nedaća za koje bi trebo znat? Al probaj ako imaš feeling.. Trebali bi dobiti, solidni su kući, a Bluesi imaju lepu seriju koja se moze veceras prekuniti, ne kazem dobri su mnogo ove sezone. Oni su ovde favoriti. razmislicu jos Večeras sam pive rokao, al vučem glavobolju cijeli dan + nisam se ni naspavao. Trebo ić van, zbediro sam ekipu bzvz. Trebe se sredile za povalit, al nisam u moodu Ja ću najverovatnije sutra malo na koje piće, nisam pio ne pamtim nista, osušilo mi se grlo. i da vidim kakva je situacija, imal sta Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 2, 2011 (edited) Trebali bi dobiti, solidni su kući, a Bluesi imaju lepu seriju koja se moze veceras prekuniti, ne kazem dobri su mnogo ove sezone. Oni su ovde favoriti. razmislicu jos Ja ću najverovatnije sutra malo na koje piće, nisam pio ne pamtim nista, osušilo mi se grlo. i da vidim kakva je situacija, imal sta Imaš dobre kvote u Supersportu na 1. trećina/kraj za nešto sigurnije ako hoćeš. Al ne može te feeling varat svako veče Edited December 2, 2011 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted December 2, 2011 Imaš dobre kvote u Supersportu na 1. trećina/kraj za nešto sigurnije ako hoćeš. Al ne može te feeling varat svako veče Filing ne moze, ali pogresan odabir parova, može To ti je od 5 parova uhvatis za onaj koji fulas i tako to ide... u krug Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 2, 2011 Filing ne moze, ali pogresan odabir parova, može To ti je od 5 parova uhvatis za onaj koji fulas i tako to ide... u krug Šta je ovo da neki u natjecanju foruma stavljaju dva para? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted December 2, 2011 Šta je ovo da neki u natjecanju foruma stavljaju dva para? pa dva para dnevno imash pravo, a max 30 za mesec, min 15 Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 2, 2011 pa dva para dnevno imash pravo, a max 30 za mesec, min 15 Jbt, na 1. trećina ili kraj Znojmo- Graz99 dvica bila @2 u SS.. Znači mogu postavljat dok ne ispunim kvotu od 30 postova. Eto dobro da si mi rekao jer će bit sad tipova u AHLu 1. / kraj s kvotom oko četvorke. Mogo bi skinut par puta 800 bodova za ekipu u jednom danu http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/50yes.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted December 2, 2011 Jbt, na 1. trećina ili kraj Znojmo- Graz99 dvica bila @2 u SS.. Znači mogu postavljat dok ne ispunim kvotu od 30 postova. Eto dobro da si mi rekao jer će bit sad tipova u AHLu 1. / kraj s kvotom oko četvorke. Mogo bi skinut par puta 800 bodova za ekipu u jednom danu Samo ako mozes , bilo bi dobro http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/50yes.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 2, 2011 Samo ako mozes , bilo bi dobro Zna se nać, samo trebam pogledat raspored na službenoj stranici i zabilježit da ne zaboravim odigrat to za taj dan http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/50yes.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted December 2, 2011 Zna se nać, samo trebam pogledat raspored na službenoj stranici i zabilježit da ne zaboravim odigrat to za taj dan http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/50yes.gif Ja idem postaviti par, ako ne prodje, sutra se oprastam od ekipe Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 3, 2011 Ja idem postaviti par, ako ne prodje, sutra se oprastam od ekipe Šta prelaziš u drugu ekipu zbog bolje kinte? Izdao si nas? *pojašnjenje za Nadrealistu: ovo je šala, ne napadati Baneta. Bane se nije prodao Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted December 3, 2011 Šta prelaziš u drugu ekipu zbog bolje kinte? Izdao si nas? *pojašnjenje za Nadrealistu: ovo je šala, ne napadati Baneta. Bane se nije prodao Haha, za ovo bih vec razmislio, al sa ova dva bokala Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 3, 2011 Haha, za ovo bih vec razmislio, al sa ova dva bokala Ovo me podsjeća na Oktoberfest Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted December 3, 2011 (edited) Ovo me podsjeća na Oktoberfest Jesi gledao film beerfest? Edited December 3, 2011 by Banega Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 3, 2011 Jesi gledao fim bierfest? Da, dobar mi je. Iznenadio sam se, slučajno ga gledo na telki Quote Share this post Link to post Share on other sites