leema 0 Posted August 14, 2006 zanima me kako skinuti novac sa ove kladionice. I mo Quote Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted August 14, 2006 Samo na bankovni devizni račun - uredno popuni sve podatke i to bi trebalo biti to Quote Share this post Link to post Share on other sites
tommyboy 1 Posted August 14, 2006 ako ti je to onaj bonus onda mislim da postoje uvijeti oko toga. vjerojatno se radi o broju obrtaja bonusa ili tak nešto, ali sam gotovo siguran da ga nebuš tak brzo izvuko van Quote Share this post Link to post Share on other sites
leema 0 Posted August 14, 2006 jel odem na my account pa na Withdrawal i ispunim podatke? Quote Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted August 14, 2006 Da - tako je! A koliko imaš? Moj savjet ti je da im pošalješ mail šta im točno treba od podataka jer nepiše dali im treba iban kod ili swift kod (hrvatske banke namju iban već samo swift) Quote Share this post Link to post Share on other sites
leema 0 Posted August 14, 2006 promjenili su da treba staviti swift code čim sam stavio da mi je banka u Hrvatskoj. A što je to SWIFT-Code? Quote Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted August 14, 2006 Svaka banka ima Swift code i svaka ima različit kod da se nebi promašilo (to ti je nešto kao kod ljudi osobna http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_cool.gif ) Zatra Quote Share this post Link to post Share on other sites
leema 0 Posted August 14, 2006 jel moguće da bude CS01 jer sam sad uzeo nalog za izradu kartice i ovaj kod mi 3 puta piše: - u zagradi iza broja računa - onda kao broj poslovnice i napominje me sa istim kodom Quote Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted August 14, 2006 nije to 100% koja ti je banka?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
leema 0 Posted August 14, 2006 gledam ugovor i pišu mi 2 broja računa jedan je evidencijski broj u banci, a drugi transakcijski račun gra Quote Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted August 14, 2006 neznam točno swift splitske i nemogu ga nać na njihovim stranicama - ali pitaj u banci (i pitaj ih za uplate iz inozemstva na tvoj račun koji ti podaci trebaju još) evidencijski broj u banci bi triba bit račun banke za me Quote Share this post Link to post Share on other sites
leema 0 Posted August 14, 2006 SOCIETE GENERALE Quote Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted August 14, 2006 je to je to (za swift)... ali samo pazi - ti brojevi šta si napisa za tvoj Quote Share this post Link to post Share on other sites
MLB 1 Posted August 15, 2006 Vidim da se mucite..probaj na moneybokers pa s moneybokersa u sprtingbet pa s sportingbeta u banku jer tu ne trebas trazit medunarodnu uplatu jer imaju otvoren racun u hrvatskoj u rajfajsenu... Quote Share this post Link to post Share on other sites