Veteran 0 Posted December 5, 2011 kakva igra juce partizana u moraci zamalo da pobede mene zajebase za pare...sreca pa je u Mozzartu kec bio 2.95 pa sam branio.Da je dosao X osisao bi se do glave Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lenka 0 Posted December 5, 2011 dobro jutro svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
CaStRoF 0 Posted December 5, 2011 jutro u podne Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted December 5, 2011 (edited) Pozdrav svima...sinoc me Vnacouver malo izvadi na natjecanju, imao sam niz od dvije fule...ne ponovilo se.... Edited December 5, 2011 by Almiric Quote Share this post Link to post Share on other sites
SSL 0 Posted December 5, 2011 Dobro jutro..Jos jedan lep dan, neka tako i ostane...http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/crossfingers.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
leon25 0 Posted December 5, 2011 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/57bye.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted December 5, 2011 mene zajebase za pare...sreca pa je u Mozzartu kec bio 2.95 pa sam branio.Da je dosao X osisao bi se do glave mogo se i ocekivat poraz Partizana, ipak je njima Euroliga prioritet Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted December 5, 2011 Dobar dan ! Moj tip dana - Naziv kladionice: Unibet Broj para iz kladionice: nema Vrijeme odigravanja: 13:00 Naziv para: KS Shkumbini Peqin - KF Tirana Tip para: 2 Tečaj: 2.150 Odigrao na H2H, a sinoć isto to odigrao na Hazardera bilo 2,55 Dobro jutro Pajo,P ajo! Jel si to ti došo u kafanu. Ej, Pajo! PAjo! Znaš kakav strašan plan imam. mogo se i ocekivat poraz Partizana, ipak je njima Euroliga prioritet Ma juče su se kladionice zajebale i stavile veću kvotu na Budućnost nego što je trebalo. Mnogi su to znalački iskoristili. A ono preslišavanje, već je i doasdilo. Učimo ih al nikako da nauče Quote Share this post Link to post Share on other sites
madeintrn 0 Posted December 5, 2011 dobar dan zelim Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted December 5, 2011 Pozdrav svima! Quote Share this post Link to post Share on other sites
hadzy 0 Posted December 5, 2011 Dobar dan svima! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted December 5, 2011 Danas lazio, AEK i Dinamo kyiv Quote Share this post Link to post Share on other sites
sportandlove 3 Posted December 5, 2011 Pozdrav svima...sinoc me Vnacouver malo izvadi na natjecanju, imao sam niz od dvije fule...ne ponovilo se.... krenulo je!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites