SudijaDred 0 Posted December 8, 2011 (edited) ...ja cu malo da budem bezobrazan, jako dugo sam razmisljao o ovom mecu i probacu da uhvatim nesto sto mislim da je 'value bet' Galatasaraj-Montepaski Svi vec znamo stanje sa povredama u Sieni(Mc Kaleb, Kaukenas, Lavrinovic). 2 startera i jako bitan igrac u rosteru su velki hendikep za svaku ekipu. Ali ajmo prvo o Galati. Dosadasnji skor im je 3 pobede i 4 poraza. 1 W, at Asseco Prokom 72 - 76 2 L, vs Unics 64 - 68 3 L, at Montepaschi Siena 103 - 77 4 W, at Union Olimpija 70 - 79 5 L, vs FC Barcelona Regal 66 - 70 6 W, vs Asseco Prokom 78 - 76 7 L, at Unics 72 - 61 3 pobede koji po meni nisu nikakav dokaz kvaliteta. Jos jedan razlog za moju sumnju u njihovu pobedu je nnjihova forma, ako je suditi po poslednja dva meca. Ocajna partija kuci sa Prokomom gde su gubili ceo mec da bi se srecno domogli produzetka i pobede. I jos losiji mec sa Uniksom u gostima. Oba meca sam gledao i ono sto mi je upalo u oci je jako losa igra u napadu i nesto bolja u odbrani. Zasto na Montepaski? Probacu da sastavim petorku koja ce na parket Zizis Rakocevic Moss Stonruk Andersen Ta petorka je sigurno mnogo jaca od bilo kojih pet Galate. Ono sto je prednost turaka u ovoj situaciji je veliki roster, igraju sa svih 12 igraca. Motiv postoji i za jedne i druge, mada je i Galata skoro siguran ucesnik top 16 faze. Po mom skromnom misljenju ovo ce diti jako tvrd mec sa malo poena i iz razloga koje sam naveo nevidim zasto bi prednost bila na strani turaka. Montepaski +4 @ 1.91.............................6/10(pinnacle) Montepasci @ 2.7...................................2/10(pinnacle) Galata under 75.5 @ 1.85.........................4/10(soccer) Edited December 8, 2011 by SudijaDred Quote Share this post Link to post Share on other sites
SudijaDred 0 Posted December 8, 2011 Igram i Moss-a na over, na proslom mecu kad nije bilo Kaukenasa preuzeo je dosta suteva. I sto je jos bitnije imao je solidan prosek 5 od 9 iz igre(3 od 4 za tri). Moss over 9.5 @ 1.83............................3/10(bet365) _________________ Quote Share this post Link to post Share on other sites
SudijaDred 0 Posted December 8, 2011 (edited) Sarloa-Partizan .Partizan bez glavne opcije u napadu- Pekovic. Ima prvu od dve mec lopte za top 16(u Madridu verovatno nema sta da trazi). Macvan se izdvaja kao glavno oruzje medjutim videcemo kako ce reagovati kad se odbrana koncentrise najvise na njemu. Partizan moze da dobije ovaj mec samo ako spusti protivnika ispod 70. Zato i mislim da ce odbrana imati glavnu ulogu na ovom mecu. under 72.5 poluvreme @ 1.85......................3/10 Kecman over 7.5 @ 1.85.............................3/10(soccer) Edited December 8, 2011 by SudijaDred Quote Share this post Link to post Share on other sites