c4nton4 20 Posted December 10, 2011 ma vec par vikenda igram isto, stavim 3-4 zicera u fix, i 20 sa kvotom oko 2 u sistem, da imam sta pratit cjeli vikend danas imam 5-6, pa cak i da promasim, nije strasno na 12 pogodaka mi je dobitak oko 300 kn, na ulog 20 ovo ti je susret koji jetsi moraju dobit, i mislim da će se to obistinit. Carolina nije pičkin dim, i tko malo prati hokej zna da ne zaslužuju govno u kojem se nalaze. Za veliku paru ovo nikad ne bi odigrao, al mislim da je Carolina dala sve od sebe protiv, mislim Edmontona i da će ovo otić na ruku jetsima. Možemo i linije složit što možeš očekivat u susretu.. a možemo i na PM ipak sam pripit Jel imaš kakav film za preporučit? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted December 10, 2011 ovo ti je susret koji jetsi moraju dobit, i mislim da će se to obistinit. Carolina nije pičkin dim, i tko malo prati hokej zna da ne zaslužuju govno u kojem se nalaze. Za veliku paru ovo nikad ne bi odigrao, al mislim da je Carolina dala sve od sebe protiv, mislim Edmontona i da će ovo otić na ruku jetsima. Možemo i linije složit što možeš očekivat u susretu.. a možemo i na PM ipak sam pripit Jel imaš kakav film za preporučit? ne planiram vise nista za danas, hokej je takav da moze otici na bilo koju stranu, a ne igram ga nikad za nikakav veci ulog vec imam 2, pa nema smisla igrat 1. Sestra je gledala Bad Teacher i Hall Pass (neznam tocna imena na hrvatskom) i kaze da su dobri, neznam, ja nisam gledao. skinuo sam Zamjene, ono s rezervama u Americkom nogometu, malo stariji film, planiram to opet pogledat uskoro Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 10, 2011 ne planiram vise nista za danas, hokej je takav da moze otici na bilo koju stranu, a ne igram ga nikad za nikakav veci ulog vec imam 2, pa nema smisla igrat 1. Sestra je gledala Bad Teacher i Hall Pass (neznam tocna imena na hrvatskom) i kaze da su dobri, neznam, ja nisam gledao. skinuo sam Zamjene, ono s rezervama u Americkom nogometu, malo stariji film, planiram to opet pogledat uskoro Zamjene s Kjanu Rivzom? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted December 10, 2011 Zamjene s Kjanu Rivzom? gledao si to? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted December 10, 2011 To će ti bit jako brza tekmica, možda da igra neka gladijatorska momčad protiv hurricanesa..ovako njet..bit će tamo amo prc mrc munjevito ii pobjda jetsa po mom skromnom misljenju bice bruku golova, bar im tako gol razlika govori... i jedni i drugi puno daju a i primaju golova Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted December 10, 2011 po mom skromnom misljenju bice bruku golova, bar im tako gol razlika govori... i jedni i drugi puno daju a i primaju golova jel ima ko da cijeni tvoje misljenje? mislim da si u pravu, makar ne igram nista vise danas Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted December 10, 2011 Zurich - Sion 1 @ 2.05 Sion je izgubio onu parnicu na sudu. Što zbog toga, ozljeda i suspenzija, sutra im nedostaje 11 igraca. Vrijedno rizika Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted December 10, 2011 ja sam zadnji gost u kafaniiii laku noć svima Quote Share this post Link to post Share on other sites