c4nton4 20 Posted December 11, 2011 jel ti smeta on????on je jedini koji ce biti i niko drugi jer mi je najdrazi. Al on ti je bio prvi navijač Partizana. Zato me to iznenadilo Tutankamon je s druge strane, navijao za Zvezdu Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted December 11, 2011 Tutankamon je s druge strane, navijao za Zvezdu U krivu si. Siguran sam da smo mi ucili (mislim da je 7. razred) da je on navijao za OFK Beograd. Ako to nije istina onda je mene moj profesor povijesti zajebao. Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted December 11, 2011 Al on ti je bio prvi navijač Partizana. Zato me to iznenadilo Tudjman je partizan osnovo 1945,a Kralj je umro 16. avgusta 1921. znam dobro istoriju!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dusko 0 Posted December 11, 2011 (edited) c4nton4, stefan97czv Edited December 11, 2011 by Dusko Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 11, 2011 Tudjman je partizan osnovo 1945,a Kralj je umro 16. avgusta 1921. znam dobro istoriju!!! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/77tooth.gif Vidim Sjedi pet. Imaš kakav tip za bijatlon? Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted December 11, 2011 imao sam jutros i pogodio da ce stafeta rusije biti bolja od njemacke a sad da ce ruskinje pobeditti Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 11, 2011 imao sam jutros i pogodio da ce stafeta rusije biti bolja od njemacke a sad da ce ruskinje pobeditti Bravo. Stvarno treniraš bijatlon il si to tek tolko naveo? Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted December 11, 2011 Bravo. Stvarno treniraš bijatlon il si to tek tolko naveo? ozbiljno ti kazem!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 11, 2011 ozbiljno ti kazem!!! I jel ima kavih uspjeha do sad? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted December 11, 2011 I jel ima kavih uspjeha do sad? cekaj dok se sjeti, izgleda da je imo puno uspjeha pa mu treba vremena da svaki navede Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chume 0 Posted December 11, 2011 cekaj dok se sjeti, izgleda da je imo puno uspjeha pa mu treba vremena da svaki navede Quote Share this post Link to post Share on other sites
Carleto 0 Posted December 11, 2011 Caserta 2@1.75 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted December 11, 2011 Ebu mangupi, gde ces sa njima u masinu crno dete http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/77tooth.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chume 0 Posted December 11, 2011 Dobar dan svima! Quote Share this post Link to post Share on other sites