SudijaDred 0 Posted December 13, 2011 (edited) Milano-Sarloa ...odmah da napomenem da je Sarloa bez Maleta na ovoj utakmici. Prva napadacka opcija sa 19.6 PPG i 35 min po utakmici. Hendikep je po meni odlicno postavljen(+9.5 na Sarloa). Ono sto je meni jako zanimljivo je jedan veliki pad u igri Milana(4 poraza u nizu u EL), kako rezultatski tako i u igri. Skup odlicnih individualaca koji deluju potpuno razstimovano. Zbog svega gore navedenog, a i zbog vaznosti utakmice(mogu i jednni i drugi da idu dalje) moje je misljenje da ce ovo biti jedan tvrd mec sa malo poena. under 151.5 @ 1.91......................3/10(pinnacle) Sarloa under 71.5 @ 1.85...............5/10(mozzart) Edited December 14, 2011 by SudijaDred Quote Share this post Link to post Share on other sites
SudijaDred 0 Posted December 14, 2011 (edited) Galatasaraj-Olimpija J.Lakovic over 9.5 @ 1.85..........................5/10(soccer) ...par reci, Lakovic u dobroj suterskoj formi, prakticno sam drzao Galatu u igri na proslom mecu sa Sienom. Glavni razlog za ovaj tip je odbrana koju forsira Olimpija usled nedostatka igraca. Igraju zonu ceo mec, a zona se majbolje razbija trojkama... Edited December 14, 2011 by SudijaDred Quote Share this post Link to post Share on other sites
SudijaDred 0 Posted December 14, 2011 Lakovic 16p Quote Share this post Link to post Share on other sites