Crni 23 Posted December 14, 2011 Vrsta takmičenja: NHL-Hockey Naziv kladionice: Pinnacle Broj para iz kladionice: 1 Vrijeme odigravanja: 01:30 Naziv para: Ottawa Senators-Boston Bruins-Money Line(OT Included) Tip para: Boston Bruins Tečaj: 1.610 Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted December 14, 2011 Pa da opet krenem prvi. Postavljen par za danas: Vrsta takmičenja: Socce, Saudi Arabia Premier League Naziv kladionice: Bet365 Broj para iz kladionice: nema Vrijeme odigravanja: 17:30 Naziv para: Al Ittifaq Dammam v Al Hilal Riyadh Tip para: Al Hilal Riyadh Tečaj: 2.250 Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted December 15, 2011 Vrsta takmičenja: Fudbal, europa League Naziv kladionice: Mozzart Broj para iz kladionice: 6524 Vrijeme odigravanja: 21:05 Naziv para: Udineze - Celtic Tip para: 1 Tečaj: 1.600 Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted December 15, 2011 Postavljen i drugi par za danas sa moje strane: Vrsta takmičenja: Fudbal, europa League Naziv kladionice: Mozzart Broj para iz kladionice: 6524 Vrijeme odigravanja: 21:05 Naziv para: Udineze - Celtic Tip para: 1 Tečaj: 1.600 Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted December 15, 2011 (edited) jutro svima Edited December 15, 2011 by emir1983 Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted December 15, 2011 Micho ti i Emir ste greskom stavili u nas topik umesto u zajednicki prebacite da vam se prizna Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted December 15, 2011 za danas sam postavio opkladu da ce pasti barem jedan gol u prvih 30 minuta utakmice PSV - Rapid Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted December 15, 2011 Konacno smo u plusu, samo tako da nastavimo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted December 15, 2011 za danas: Vrsta takmičenja: Nogomet, UEFA Europska Liga Naziv kladionice: Sportingbet Broj para iz kladionice: Vrijeme odigravanja: 19:00 Naziv para: FC Kopenhagen - St. Liege Tip para: 1 Tečaj: 1.800 Vrsta takmičenja: Nogomet, UEFA Europska Liga Naziv kladionice: Bet365 Broj para iz kladionice: Vrijeme odigravanja: 19:00 Naziv para: H. Tel Aviv - Legia Tip para: 1 Tečaj: 2.000 Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted December 15, 2011 Padosmo i ja i Emir! Vrijeme odigravanja: 17:30 Naziv para: Al Ittifaq Dammam v Al Hilal Riyadh Tip para: Al Hilal Riyadh Tečaj: 2.250 FT 2:2 za danas sam postavio opkladu da ce pasti barem jedan gol u prvih 30 minuta utakmice PSV - Rapid http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/80yahoo.gif Ne dadoše ni jedan ni u celom prvom poluvremenu za danas: Vrsta takmičenja: Nogomet, UEFA Europska Liga Naziv kladionice: Sportingbet Broj para iz kladionice: Vrijeme odigravanja: 19:00 Naziv para: FC Kopenhagen - St. Liege Tip para: 1 Tečaj: 1.800 Vrsta takmičenja: Nogomet, UEFA Europska Liga Naziv kladionice: Bet365 Broj para iz kladionice: Vrijeme odigravanja: 19:00 Naziv para: H. Tel Aviv - Legia Tip para: 1 Tečaj: 2.000 A ovo mi je bilo najteže. Da poništim ove Davorove parove, jer ih je kasno postavio. Jeste minut u pitanju, ali pravila su pravila i moraju da se poštuju. Ni po babu ni po stričevima, kao što je savetovala majka kraljevića Marka. Davore drugi pu pazi! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted December 15, 2011 Padosmo i ja i Emir! FT 2:2 Ne dadoše ni jedan ni u celom prvom poluvremenu A ovo mi je bilo najteže. Da poništim ove Davorove parove, jer ih je kasno postavio. Jeste minut u pitanju, ali pravila su pravila i moraju da se poštuju. Ni po babu ni po stričevima, kao što je savetovala majka kraljevića Marka. Davore drugi pu pazi! Ioanako učinak pozitivna nula http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted December 15, 2011 A ovo mi je bilo najteže. Da poništim ove Davorove parove, jer ih je kasno postavio. Jeste minut u pitanju, ali pravila su pravila i moraju da se poštuju. Ni po babu ni po stričevima, kao što je savetovala majka kraljevića Marka. Davore drugi pu pazi! kasno sam stigao na forum, a ta dva para sam igrao i za lovu, a od ovih kasnijih mi se ni jedan nije posebno sviđao. Jbg, kod mene na kompjuteru je još uvijek bilo 18:00, ali svejedno, ionako iznose tocno 0 bodova Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted December 15, 2011 (edited) meni prodje hendikep na Bilbao +11.5 u kosarci @1.50... sad mi krivo sto nisam smanjio hendikep za vecu kvotu jer sam razmisljo cak i cistu dvicu da igram na Bilbao @3.70 al haj reko ako padnem ispast ce da bezveze bubam kvote pa sam igro na sigurno da imamo vise bodova kao ekipa odigro bi cistu dvicu... ovako nam je svaki bod bitan pa bolje ne rizikovat sad navijajte za Austriu u Europa ligi http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/76tatice_06.gif Edited December 15, 2011 by Nadrealista Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted December 15, 2011 Nadrealista! Spasio si nam čast. JBG moja oba para nerešeni, a Emirovi posle dali 3 gola, nisu mogli makar 1 u prvih 30. Ali idemo dalje. Još 9 dana - dosta je to vremena. Quote Share this post Link to post Share on other sites