Tuto 157 Posted December 16, 2011 Dan započinjemo sa gubitkom -75,00. Do kraja natjecanja je još devet (9) dana. Ekipa je do sada postavila na natjecanje 94 para, a može ih postaviti ukupno 150. Još možemo postaviti 56 para u 9 dana. Nadam se da ćete mudro odigrati do kraja, pa šta 'Bog da'. http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/crossfingers.gif http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/14clover.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted December 16, 2011 Za danas od mene ovo: Vrsta takmičenja: Soccer, Saudi Arabia Premier League Naziv kladionice: Bet365 Broj para iz kladionice: nema Vrijeme odigravanja: 17:30 Naziv para: Al Qadisiya Al Khubar v Al Nasr Riyadh Tip para: Al Nasr Riyadh Tečaj: 2.370 Ovaj mesec sam i više nego uspešann sa Saudijcima, Juče je bio promašaj posle 8 pogodaka za redom u ovoj ligi. Nadam se nastavku tog niza i da je juče bio samo loš dan. Al nasr je može se reći klasa za Al Qadisi , prosle godine su današnji gosti bili 5. , a domaćini su se borili za opstanak. Trenutno stanje na tabeli je isto tako. Statistika je na strani gostiju, a i trenutna forma i prethodni rezultati. I za kraj ovako piše - Al-Nassr is the Arabic word for "victory" Sve to + fina kvota = teško odoleti a ne odigrati. Hteo sam da odigram još jedan par iz te lige, pa bi molio vaše mišljenje, da li da stavljam i taj drugi ili ne. ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted December 16, 2011 Hteo sam da odigram još jedan par iz te lige, pa bi molio vaše mišljenje, da li da stavljam i taj drugi ili ne. ? Čekao sam više od 2 sata na odgovor- njega nema . Pa sam odlučio da ipak odigram taj par dok kvota nije pala još više Vrsta takmičenja: Soccer, Saudi Arabia Premier League Naziv kladionice: Bet365 Broj para iz kladionice: nema Vrijeme odigravanja: 17:30 Naziv para: Al Ittihad jeddah - Hajer Tip para: Al Ittihad jeddah-Al Ittihad jeddah Tečaj: 2.200 Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted December 16, 2011 takmičar Crni je za danas odigrao: Vrsta takmičenja: NHL-Hockey Naziv kladionice: Pinnacle Broj para iz kladionice: 62 Vrijeme odigravanja: 02:05 Naziv para: St. Louis Blues-New York Rangers-Total Goals Posted Image - Povratak uloga Tip para: Under 5 Tečaj: 1.962 završilo je 4-1, a on je igrao azijski hendikep na golove, zar par nije gubitan po pravilu član 10.: Natjecatelju će se par smatrati promašenim (poništenim) i ne može postaviti novi par ukoliko mu je postavljeni par odigran na način da kladionica vrši povrat uloga (hendikep, broj golova, poena i sl). Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted December 16, 2011 (edited) takmičar Crni je za danas odigrao: Vrsta takmičenja: NHL-Hockey Naziv kladionice: Pinnacle Broj para iz kladionice: 62 Vrijeme odigravanja: 02:05 Naziv para: St. Louis Blues-New York Rangers-Total Goals Posted Image - Povratak uloga Tip para: Under 5 Tečaj: 1.962 završilo je 4-1, a on je igrao azijski hendikep na golove, zar par nije gubitan po pravilu član 10.: Natjecatelju će se par smatrati promašenim (poništenim) i ne može postaviti novi par ukoliko mu je postavljeni par odigran na način da kladionica vrši povrat uloga (hendikep, broj golova, poena i sl). Par je poništen - po pravilim kladionice - povratak uloga -kvota 1 Edited December 16, 2011 by micha Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted December 16, 2011 (edited) iako je nepisano pravilo da jedan isti par netreba igrat na vise listica ja sam za danas odigro Dordrecht - GA Eagles over golova 2.5 i 3.5 na sva moguca takmicenja... nema neke ponude pa mi je to jedino kao sigurno... ako prodje bice super, ako padnem nigdje me nema za danas iako je nepisano pravilo da jedan isti par netreba igrat na vise listica ja sam za danas odigro Dordrecht - GA Eagles over golova 2.5 i 3.5 na sva moguca takmicenja... nema neke ponude pa mi je to jedino kao sigurno... ako prodje bice super, ako padnem nigdje me nema za danas Edited December 16, 2011 by Nadrealista Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted December 16, 2011 Naziv para: Al Qadisiya Al Khubar v Al Nasr Riyadh Tip para: Al Nasr Riyadh Tečaj: 2.370 Poluvreme 1:0. ima vremena za preokretAjmo Al Nasr Naziv para: Al Ittihad jeddah - Hajer Tip para: Al Ittihad jeddah-Al Ittihad jeddah Tečaj: 2.200 Ovde bi mogli da računamo nove bodove - 4:0 poluvreme . Neznam kako čudo može da se desi da Al Ittihad ne pobedi na kraju.! Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted December 16, 2011 Poluvreme 1:0. ima vremena za preokret Ajmo Al Nasr Ovde bi mogli da računamo nove bodove - 4:0 poluvreme . Neznam kako čudo može da se desi da Al Ittihad ne pobedi na kraju.! Za danas od mene samo +20bodova Al Nasr -šupci. Izjednačili i odmah sledeći minut primili go i izgubili, ali zato je Al Ittihad rasturio -7:0 (4:0) Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted December 16, 2011 Dobar dan danas! Ponovo smo u plusu! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted December 16, 2011 Dobar dan danas! Ponovo smo u plusu! mene koci sto necu puno da rizikujem, da ne gubimo bodove... prodje over 3.5 gola na holandjane i igro sam na hazarderu a ovdje sam igro na sigurno over 2.5 Quote Share this post Link to post Share on other sites