emir1983 21 Posted December 17, 2011 Hajd' sto na forumu, nego i na tiketu.... izbjegavam njih, Lazio, vecinu italijana, Valenciu, Marseille i Paris Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted December 17, 2011 Bayer - Nurneberg 0-3 kako je oborio mnoge takmicare na Forumu, steta, ja nikada ne igram na njih, uvijek kiksaju protiv slabijih na svom terenu. Fino si mi rekao neki dan da ne igram na njih :-( Manja je steta Bayer, HSV me momacki poobarao Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted December 17, 2011 Bayer - Nurneberg 0-3 kako je oborio mnoge takmicare na Forumu, steta, ja nikada ne igram na njih, uvijek kiksaju protiv slabijih na svom terenu. Fino si mi rekao neki dan da ne igram na njih :-( Manja je steta Bayer, HSV me momacki poobarao Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted December 17, 2011 Hola luzeri ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted December 17, 2011 Hola luzeri ;) Vozdra milioner Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted December 17, 2011 ruzni danas rezultati skroz kod engleza i nijemaca nije bilo dva para da je proslo ono sto je vecina ocekivala Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted December 17, 2011 ruzni danas rezultati skroz kod engleza i nijemaca nije bilo dva para da je proslo ono sto je vecina ocekivala Eto te ko Sir Amar Osim http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif Vise nego ruzni http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/smile_mad.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted December 17, 2011 Dobro vece svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Djin 0 Posted December 17, 2011 uzas od rezultata SVE Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dusko 0 Posted December 17, 2011 Utakmica Prestatyn Town - Neath Athletic koja je odlozena, zna li neko kada ce se odigrati ako se uopste i odigra Quote Share this post Link to post Share on other sites
jesenjin 0 Posted December 17, 2011 stvarno krasni rezultati danas.nadam se da milan i real neće nastavit kao i ovi današnji "favoriti"... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chume 0 Posted December 17, 2011 Dobro veče... Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted December 17, 2011 Fino si mi rekao neki dan da ne igram na njih :-( Manja je steta Bayer, HSV me momacki poobarao mene izvukao Schalke sa opkladom na jedan gol u prvih pola sata i 4+, jos cekam Real i pokoji gol Quote Share this post Link to post Share on other sites
jesenjin 0 Posted December 17, 2011 hahaha!!zadnji par na listićumi ostala fiorentina! Quote Share this post Link to post Share on other sites