emir1983 Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Hajd' sto na forumu, nego i na tiketu.... izbjegavam njih, Lazio, vecinu italijana, Valenciu, Marseille i Paris Quote
Dinno Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 Bayer - Nurneberg 0-3 kako je oborio mnoge takmicare na Forumu, steta, ja nikada ne igram na njih, uvijek kiksaju protiv slabijih na svom terenu. Fino si mi rekao neki dan da ne igram na njih :-( Manja je steta Bayer, HSV me momacki poobarao Quote
Dinno Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 Bayer - Nurneberg 0-3 kako je oborio mnoge takmicare na Forumu, steta, ja nikada ne igram na njih, uvijek kiksaju protiv slabijih na svom terenu. Fino si mi rekao neki dan da ne igram na njih :-( Manja je steta Bayer, HSV me momacki poobarao Quote
Nadrealista Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 ruzni danas rezultati skroz kod engleza i nijemaca nije bilo dva para da je proslo ono sto je vecina ocekivala Quote
Dinno Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 ruzni danas rezultati skroz kod engleza i nijemaca nije bilo dva para da je proslo ono sto je vecina ocekivala Eto te ko Sir Amar Osim http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif Vise nego ruzni http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/smile_mad.gif Quote
Dusko Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Utakmica Prestatyn Town - Neath Athletic koja je odlozena, zna li neko kada ce se odigrati ako se uopste i odigra Quote
jesenjin Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 stvarno krasni rezultati danas.nadam se da milan i real neće nastavit kao i ovi današnji "favoriti"... Quote
emir1983 Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Fino si mi rekao neki dan da ne igram na njih :-( Manja je steta Bayer, HSV me momacki poobarao mene izvukao Schalke sa opkladom na jedan gol u prvih pola sata i 4+, jos cekam Real i pokoji gol Quote
jesenjin Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 hahaha!!zadnji par na listićumi ostala fiorentina! Quote
Recommended Posts