Davor_92 Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Vrsta takmičenja: Nogomet, Nizozemska 1. liga Naziv kladionice: Bwin Broj para iz kladionice: Vrijeme odigravanja: 20:45 Naziv para: Groningen - Utrecht Tip para: 1 Tečaj: 1.550 isprike zbog jučer, bio mi se pokvario internet pa nisam mogao postaviti par, a možda i bolje da nisam Quote
micha Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Vrsta takmičenja: Fudbal.Superliga, Albanija Naziv kladionice: Bwin Broj para iz kladionice: nema Vrijeme odigravanja: 13:00 Naziv para: KF Tirana - KF Laçi Tip para: 1 Tečaj: 1.500 FT 1:0 Novih 50 bodova za Quote
Nadrealista Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 isprike od mene za ekipu... oba para fula sve sto sam zaradio u protekla tri dana danas je otislo u vazduh Quote
micha Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 isprike od mene za ekipu... oba para fula sve sto sam zaradio u protekla tri dana danas je otislo u vazduh Na Njukastl bi sigurno pali. Ili ti ili ja. Ovako sam ja morao da menjam i srećom taj drugi je prošao. A gledajući druge, današnji dan je dosad vrlo slab. Od 30 dosad završenih mečeva, - 9 je samo pogođeno, 1 je bio kvota 1 (DNB) i čak 20 promašaja. Engleze mislim da nije niko pogodio, nisam baš siguran. Nadam se da će Davor i Emir da uspešni. Quote
Recommended Posts