Davor_92 12 Posted December 17, 2011 Vrsta takmičenja: Nogomet, Nizozemska 1. liga Naziv kladionice: Bwin Broj para iz kladionice: Vrijeme odigravanja: 20:45 Naziv para: Groningen - Utrecht Tip para: 1 Tečaj: 1.550 isprike zbog jučer, bio mi se pokvario internet pa nisam mogao postaviti par, a možda i bolje da nisam Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted December 17, 2011 Vrsta takmičenja: Fudbal.Superliga, Albanija Naziv kladionice: Bwin Broj para iz kladionice: nema Vrijeme odigravanja: 13:00 Naziv para: KF Tirana - KF Laçi Tip para: 1 Tečaj: 1.500 FT 1:0 Novih 50 bodova za Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted December 17, 2011 isprike od mene za ekipu... oba para fula sve sto sam zaradio u protekla tri dana danas je otislo u vazduh Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted December 17, 2011 isprike od mene za ekipu... oba para fula sve sto sam zaradio u protekla tri dana danas je otislo u vazduh Na Njukastl bi sigurno pali. Ili ti ili ja. Ovako sam ja morao da menjam i srećom taj drugi je prošao. A gledajući druge, današnji dan je dosad vrlo slab. Od 30 dosad završenih mečeva, - 9 je samo pogođeno, 1 je bio kvota 1 (DNB) i čak 20 promašaja. Engleze mislim da nije niko pogodio, nisam baš siguran. Nadam se da će Davor i Emir da uspešni. Quote Share this post Link to post Share on other sites