Tuto Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 (edited) Prijedlog današnjih NHL susreta (Pinnacle incl. OT). 23:05 - Florida Panthers - Carolina Hurricanes - Florida Panthers over 2.5 - 1.694 01:05 - Chicago Blackhawks - Calgary Flames - under 6.5 - 1.610 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/uredu.gif 01:05 - St Louis Blues - Columbus Blue Jackets - St Louis Blues over 2.5 - 1.658 Uspješan odabir! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/crossfingers.gif Tuto Edited December 19, 2011 by Tuto Quote
Crni Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 (edited) 02:20 Qualcomm Stadium (San Diego, CA) San Diego Chargers(6-7)-Baltimore Ravens(10-3) Tip: San Diego Chargers +3.5 @1.66 6/10 bet365 Večeras se u San Diegu igra meč između domaćih Chargersa i gostujućih Ravensa... Domaćini možda i kasno pale baterije jel im Denver beži dve pobede ali još ima tri kola do kraja i sigurno je da će ići maksimalno do kraja a poznato je da igraju fantastično u Decembru imaju dve ubedljive pobede protiv Jaguara i Billsa... Jednostavno u zadnja dva meča sve funkcioniše Rivers je opet u formi i sve hvatačke opcije su zdrave i opet napad deluje opasno... TE A.Gates je opet u formi uz fantastičnog WR W.Jacksona i odličnog Floyda i iako će večeras imati sjajnu odbranu sa druge strane mislim da je napad Chargersa sada veoma opasan... I odbrana je počela da igra bolje i nadam se i večeras da će biti solidna... Sa druge strane Baltimor koji je na 10-3 i vodi mrtvu trku sa Pitts. za titulu u diviziji. Iako imaju odličan skor meni oni ove godine ne izgledaju sjajno posebno na gostovanjima gde su gubili od prilično slabih ekipa... Oni se oslanjaju na sjajnu odbranu kojoj sigurno večeras neće biti lako posebno ako budu bez svog vođe R.Lewisa... Napad igra solidno ali nisu me previše fascinirali posebno sam od Flaca očekivao daleko bolju sezonu.. Probaću ovde večeras sa malim iznenađenjem u Hendikepu na San Diega jel ako i pobedi Baltimor sumnjam da će biti ubedljivo.... FT:34-14 Win W 20-L 5 Edited December 19, 2011 by Crni Quote
Recommended Posts