sportandlove 3 Posted December 19, 2011 slaba ponuda danas!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted December 19, 2011 ti onda sigurno izadjes u 4 na plazu :tzare: u 6.mjesecu kad su dani dugi i velike vručine prije 18h nema smisla ni ići!! mogu i bez plaže ... mogu i ja ali,ja sam dite od mora!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 19, 2011 u 6.mjesecu kad su dani dugi i velike vručine prije 18h nema smisla ni ići!! Da ja imam kokošja prsa ni ja ne bi izlazip prije mrka na plažu mogu i ja ali,ja sam dite od mora!! ti si mali od palube Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted December 19, 2011 U okviru Prve divizije Hong Konga fudbaleri Citizena su upisali gostujuću pobjedu u duelu sa ekipom Sun Hei SC (3:2), a susret će ostati upamćen po najatraktivnijem autogolu ikad. Fudbaler domaće momčadi Festus Baise na spektakularan način pogodio je sopstvenu mrežu. Pogledajte ovaj nevjerovatni autogol. http://sportsport.ba/ino_fudbal/najbolji-autogol-svih-vremena/70668 za danas su mi zicer: - Alki - Omonia, prvi gol pada od 1-30 minute, 1,75, Expekt - Steaua daje gol u oba poluvremena, 2,25, Unibet Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 19, 2011 U okviru Prve divizije Hong Konga fudbaleri Citizena su upisali gostujuću pobjedu u duelu sa ekipom Sun Hei SC (3:2), a susret će ostati upamćen po najatraktivnijem autogolu ikad. Fudbaler domaće momčadi Festus Baise na spektakularan način pogodio je sopstvenu mrežu. Pogledajte ovaj nevjerovatni autogol. http://sportsport.ba...h-vremena/70668 za danas su mi zicer: - Alki - Omonia, prvi gol pada od 1-30 minute, 1,75, Expekt - Steaua daje gol u oba poluvremena, 2,25, Unibet Jeb*n gol Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted December 19, 2011 Da ja imam kokošja prsa ni ja ne bi izlazip prije mrka na plažu Jebiga,ja se kvalitetno iskvarcam prije ljeta pa onda nemam potrebe lovit svaku zraku sunca.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted December 19, 2011 Sretno svima na kladari Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted December 19, 2011 Rizespor - Boluspor bi moglo 2/1 @ 6.00 bet365. ovi ih razvaljuju Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted December 19, 2011 Rizespor - Boluspor bi moglo 2/1 @ 6.00 bet365. ovi ih razvaljuju 2:2 još 20 minuta do kraja Quote Share this post Link to post Share on other sites
jesenjin 0 Posted December 19, 2011 još braga za kasnije i svoj današnji zadatak sam ispunio Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted December 19, 2011 Pozdrav svima. Quote Share this post Link to post Share on other sites
CaStRoF 0 Posted December 19, 2011 samo braga zajebava.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted December 19, 2011 zna li iko dokad traju ova natjecanja na nasem forumu i ako ne traju cijeli mjesec da li i otkad vazi pravilo zadnjih 5 dana Quote Share this post Link to post Share on other sites