Tuto Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 (edited) Prijedlog današnjih NHL susreta (Pinnacle incl. OT). 01:05 - Boston Bruins - Montreal Canadiens - under 6.5 - 1.405 01:05 - Toronto Maple Leafs - Los Angeles Kings - under 6.5 - 1.521 02:05 - Dallas Stars - Anaheim Ducks - Dallas Stars over 2.5 - 1.735 03:05 - Colorado Avalanche - Philadelphia Flyers - under 6.5 - 1.741 03:35 - Edmonton Oilers - Detroit Red Wings - Detroit Red Wings over 2.5 - 1.680 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/uredu.gif 04:05 - Vancouver Canucks - Minnesota Wild - Vancouver Canucks over 2.5 - 1.637 Uspješan odabir! Tuto Edited December 20, 2011 by Tuto Quote
Crni Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 (edited) Week 15 02:35 Candlestick Park (San Francisco, CA) San Francisco 49ers(10-3)-Pittsburgh Steelers(10-3) Tip:Pittsburgh Steelers+2.5 6/10 2.020 Pinnacle Večeras se u čuvenom Monday night footballu sastaju domaći 49ersi i gostujući Steelersi... Pred očima cele Amerike duel timova sa sjajnim postotkom oba imaju 10-3 stim što je domaćin već obezbedio pley of stim što je osvojio NFC West diviziju teško može do najkboljeg plasmana u konferenciji pored G.B. i N.O. tako da domaćin nema imperativ pobede... Dok Čelični još nisu obezbedili pley of i u mrtvoj su trci sa Baltimorom koji ima bolji međusobni skor i večerašnjom bi pobedom izbili na 1 mesto u AFC North diviziji... Domaćin je iznenadio sve sjajnim izdanjem ove sezone ja sam u prvom meču ove godine i najavljivao da mogu do pley o0fa i da su po meni najozbiljniji tim u njihovoj diviziji mada su stručnjaci!!! više šanse davali St.Louisu... Po meni teško da mogu nešto više od učešća u pley ofu ali videćemo... Evidentno je a polako padaju u formi u zadnja tri meča imaju dva poraza i to su prošle nedelje poraženi od prosečne Arizone... Njih krasi fantastična odbrana ove sezone posebno su sjajni protiv trčanja su 1 u ligi sa dopuštenih samo 70y po meču dok su protiv pasa 18 odbrana a ukupno 4 u ligi.. Napad im nije sjajan kotiran je tek kao 25 u NFL-u ali te brojke nisu realno oslikavanje pravog stanja njihovo najubojitije oružije je trčanje sjajnog RB F.Gorea sa 1054y dok je i veliki napredak u karijeri učinio QB S.Smith koji je daleko sigurniji i ima sjajan odnos od 15 TD i samo 5 INT uz 61.7% uspešnih pasova iako nema velik broj prebačenih yardi uneo je potrebnu sigurnost u napad iako nema previše kvalitetnih hvatača u ekipi... Večeras će imati velikih problema protiv sjajne odbrane Pitt. koja je upravo protiv pasa 1 u ligi sa dopuštenih 179y dok je protiv trčanja 6 sa 97y a sveukupno 1 odbrana u ligi... Godinama unazad Čelični su sjajan tim koji je uvek među najvećim favoritima za Super Boul... Pored sjajne odbrane tu je i odličan napad koji predvodi odlični QB Ben Roethlisberger poznatiji kao BIG BEN e upravo on može biti najveći problem večeras,,,, radi se o tome da je na prošlom meču pred kraj poluvremena sa Clev. iskrenuo skočni zglob i napustio igru ali se vratio u 2 pol. i odigrao odlično ali je njegov nastup za večeras pod znakom pitanja... Zbog toga i tolika kvota na Pitts. koji informacije drži u tajnosti dali će BIG BEN istrčati večeras čak je on u izjavio juče "da se oseća gore nego kad je istrčao u 2 poluvremenu protiv Cle." ali ja mislim da je to više igra Pitts. da čuvaju informaciju do zadnjeg trenutka i nadam se da će mu babndažirati zglob i da će odigrati večeras u veoma bitnom meču za tim jel bez njega oni teško da mogu do pobede. Čelični imaju sjajne opcije u napadu WR Walaca,Browna i Warda uz njih ti je i sjajni TE Miller i trčanje je solidno RB Mandehalla ali se nadam da ako bude BIG BEN spreman da će kroz vazduh uspeti da probiju čvrstu odbranu S.F. koja je tu daleko ranjivija... A na odbranu Čeličnih netrebam previše trošiti reči koliko je moćna dovoljno govori i to da su na zadnja tri meča dopustili protivnicima samo 19 poena FANTASTIČNO nadam se i večeras njihovom dobrom izdanju protiv ne baš preterano efikasnog tima S.F. Sigurno je da je situacija sa BIG BENOM jasnija i ja bi igrao sa većim ulogom ovako igram sa srednjim na Pitts. u Hendikepu.... FT:20-3 Lost Edited December 20, 2011 by Crni Quote
Crni Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Prijedlog današnjih NHL susreta (Pinnacle incl. OT). 01:05 - Boston Bruins - Montreal Canadiens - under 6.5 - 1.405 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/uredu.gif 01:05 - Toronto Maple Leafs - Los Angeles Kings - under 6.5 - 1.521 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/uredu.gif 02:05 - Dallas Stars - Anaheim Ducks - Dallas Stars over 2.5 - 1.735 03:05 - Colorado Avalanche - Philadelphia Flyers - under 6.5 - 1.741 03:35 - Edmonton Oilers - Detroit Red Wings - Detroit Red Wings over 2.5 - 1.680 04:05 - Vancouver Canucks - Minnesota Wild - Vancouver Canucks over 2.5 - 1.637 Uspješan odabir! Tuto http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif Quote
Recommended Posts