groka 1 Posted December 20, 2011 pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
SSL 0 Posted December 20, 2011 Pozdrav narode... Quote Share this post Link to post Share on other sites
jesenjin 0 Posted December 20, 2011 opet prilično loša ponuda danas.ove košarkaške utakmice su skoro sve nebitne,već se skoro sve zna tko ide dalje a tko ne,a nogomet mi i nije baš presiguran. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted December 20, 2011 Primaju se prijave H2H-bwin za sijecanj 2012. http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/smile_clapping.gif http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/smile_clapping.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
statisticar 7 Posted December 20, 2011 pozdrav !!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Carleto 0 Posted December 20, 2011 Dobar dan, nek je sa srecom Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted December 20, 2011 ajde nek mi objasni posto ja ocito nec razumem ako posle 2,53 ima bezbroj nula koja je kvota jel dva zarez pedest tri ili nije znaci sad sam totalno popizdeo ko ovde koga pravi ludim par na Sevilja-Real u H2H mi je ponisten jer ima 3 nule viska pa kvota je DVA ZAREZ PET,TRI NULA i mogu biti jos milion nula na kraju ne menjaju tecaj a nije moguce ispisati preko skripte par sa vise od 6 brojeva ocito Tuto mi se sveti na neprimeren nacin poruka od Tuta,,Na H2H ti je par poništen zbog tečaja, a ne zbog crtice ili hendikepa. Pogledaj još jednom šta si postavio na natjecanje,tečaj od dva miliona petstotrideset tisuća (2.530.000):,, a kad je trebalo priznati par za forum gde je bila greska u ligi i umesto spanija 2 je pisalo 1 to nije bilo nista i priznao sam par nije fazon kolko si nula stavio nego si stavio dva zareza pa je kvota ispala 2 miliona i 530 hiljada ovaj zarez poslije 530 nije bio potreban, neznam sto si ga stavljo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted December 20, 2011 Dobar dan svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted December 20, 2011 dobar dan..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
sportandlove 3 Posted December 20, 2011 dobar dan!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
groka 1 Posted December 20, 2011 Dobar dan svima i tebi Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted December 20, 2011 sta je levo, a sta desno, koji je datum pre podne , a koji posle ponoci , ovo je vec za tebe visa matematika http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif Nisam Ban, nego se zovem Bane, a nadimak mi je Banega vazno da ti napadas zene po forumu a molim nadalje bez sarkasticnih komentara jer mi je danas umro sinovac od 14 godinaa ovaj vas bezdusni tuta muta nema razumevanja ali bog vidi sve i sve stize na naplatu kad tad Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted December 20, 2011 vazno da ti napadas zene po forumu a molim nadalje bez sarkasticnih komentara jer mi je danas umro sinovac od 14 godinaa ovaj vas bezdusni tuta muta nema razumevanja ali bog vidi sve i sve stize na naplatu kad tad haj se ti drug negdje malo ohladi pa dodji kad se smiris... i primi moje saucesce za sinovca Quote Share this post Link to post Share on other sites