rockytomas 15 Posted December 21, 2011 (edited) dobro jutro, taman se ponadao da je kvota sa 7 cifri veca kao sto tvrdi tuto MILION i ... ipak je JEDAN ZAREZ DEVEDESET PET a taman se ponadao da cu sa 5 eura da se obogatim na kvotu od skoro dva miliona evo uplata iz doxxbeta koja ima isto cifara kao moj par u H2H Sevilja Real koji mi je ponisten lepo rece onaj petao u crtanom nista od nista je NULA, kao da ne postoji Edited December 21, 2011 by rockytomas Quote Share this post Link to post Share on other sites
statisticar 7 Posted December 21, 2011 dobro jutro Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted December 21, 2011 Zima stisla,a i vreme joj je.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil87 0 Posted December 21, 2011 jutro dobro zelim Quote Share this post Link to post Share on other sites
Veteran 0 Posted December 21, 2011 dobro jutro Quote Share this post Link to post Share on other sites
Carleto 0 Posted December 21, 2011 Dobro jutro Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted December 21, 2011 (edited) Dobro jutro, ...citam malo rasprave od jucer posto me nije bilo,i moram priznati da u ove 4 godine koliko sam aktivan na forumu ne poznajem nivo takve komunikacije. Ne znam sta je izmedju Rockya i Tuta i ne znam zasto se takve tenzije uopce stvaraju.. Svi mi imamo svoje trenutke pa tako i rocky kojem je ocito sve pomalo doslo do grla pa tako reagira iako ja smatram da on uopce nije losa osoba i molim vas cjenjeni kolege stari forumasi,pustite da to rijese on i Tuto ignorirajte njihove rasprave budite neutralni i mislim da nema smisla da se stvaraju neki klanovi i da se pojedince sustavno vrijeđa,ponizava i sve ostalo sta nije u skladu sa pravilima foruma. Isto tako pozivam i kolegu rockythomasa da se malo smiri,i prihvati neke cinjenice kakve jesu iako mozda po njegovom nisu u redu ali sta je tu je ljudi smo nismo stoka. I primi moje iskreno saucesce glede necaka,smiri se malo zbroji 2 i 2 i vrati se na forum u miru i dobrom raspolozenju. Eto nadam se da ce stvari malo krenut na bolje.. Edited December 21, 2011 by baptista Quote Share this post Link to post Share on other sites
jesenjin 0 Posted December 21, 2011 dobro jutro, taman se ponadao da je kvota sa 7 cifri veca kao sto tvrdi tuto MILION i ... ipak je JEDAN ZAREZ DEVEDESET PET a taman se ponadao da cu sa 5 eura da se obogatim na kvotu od skoro dva miliona evo uplata iz doxxbeta koja ima isto cifara kao moj par u H2H Sevilja Real koji mi je ponisten lepo rece onaj petao u crtanom nista od nista je NULA, kao da ne postoji ti uopće ne kužiš u čemu je problem.očito.molim da bilo kakve prepirke sa pojedinim osobama na ovom forumu ostanu između te dvije osobe.ne moraju baš svi posjetioci foruma bit upućeni u privatne svađe. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted December 21, 2011 Pozdrav ljudi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted December 21, 2011 Pittsburgh Penguins - Chicago Blackhawks 1@2.55 New Jersey Devils - New York Rangers 2@2.65 @6.75 Unibet ili Pittsburgh 1 + Washington Capitals - Nashville Predators H1 @7.52 Unibet Doslo lagano http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted December 21, 2011 Doslo lagano Vratili Capitalsi sve sta je u zadnje vrijeme bilo izgubljeno na njih Quote Share this post Link to post Share on other sites