Jump to content
Sign in to follow this  
SudijaDred

22.12.2011.

Recommended Posts

Partizan-Milano

Kecman over 6.5 @ 1.85............................6/10(Soccer)

...Svi vec sve znamo o vaznosti utakmice. E upravo je to glavni razlog za ovaj tip. Ocekujem da iskustvo koje poseduje Kecman bude presudno. Ja sam siguran da ce imati vecu minutazu u ovom mecu(prilicno je malo igrao u Zagrebu i Madridu gde se je vec i sve znalo pre meca) i da ce imati vecu slobodu u napadu. Morace da povuce kada bude tesko, a bice sigurno, a to je on uostalom i mnogo puta radio do sada.

Trenutni prosek mu je 5.9 poena po mecu. Medjutim granicu od 6.5 poena je prelazio u svim bitnim mecevima za partizan osim u prvom protiv Efesa. Recimo u pobedama nad Spirouom, realom i Milanom imao je redom 7,10 i 11 poena.

Efes-Real

...granica na poene je postavljena prilicno dobro, medjutim ovaj mec nema nikakve vaznosti ni za jedan tim pa ocekujem jednu brzu i efikasnu utakmicu. Ustvari ono sto ocekujem je da ekipa Efesa koja igra odlicnu odbranu u ovom mecu odigra za publiku i olabavi malo u odbrani. Real ovde nije problem, od ekipe koja ima najbolji napad i najvise poseda u Evroligi se drugo i nemoze ocekivati.

over 155.5 @ 1.85........................3/10(Red Star Kladionice)

...jednostavno nemogu da ignorisem dobru formu Mirotica, igra odlicno u poslednje vreme. Jedino sto me plasi je mogucnost da dobije manju minutazu na ustrb igranja Velickovica kojeg trener posle povrede pokusava da dovede do neke forme. Mirotic daje 12.2 ppg. Medjutim u poslednja dva meca je ubacivao 26 i 21 uz odlicne procente suta. Tako da granica od 11.5 deluje prilicno malo.

Mirotic over 11.5 @ 1.85.......................2/10(soccer)

Sarloa-Macabi

...jos jedna utakmica bez vaznosti, macabi je dosao bez Eliyahu-a, imao gust rasppored u proteklih 10-tak dana, Melet se vraca za domacin, meni dosta za jedan lagani over

over 151.5 @ 1.85.............................3/10(red star)

>...pomenuo sam da neigra Eliyahu na ovom mecu pa ocekujem da Blu ima vecu minutazu i da prebaci sto se tice poena. Prosek u Euroleague mu je 9.4 ppg. Soccer je iz nekog razloga odlucio da da granicu na 8.5 sto cu ja u ovoj situaciji rado uzeti

D.Blu over 8.52 1.85..........................3/10(soccer)

...igram jos i Tuncerija na over 5.5 i Teletovica na over 19.5 za min. ulog<br class="Apple-interchange-newline">

Edited by SudijaDred