Tuto Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 (edited) Prijedlog današnjih NHL susreta (Pinnacle incl. OT). 01:05 - Boston Bruins - Florida Panthers - under 6 - 1.422 01:05 - Carolina Hurricanes - Ottawa Senators - Ottawa Senators over 2.5 - 1.775 01:05 - New York Islanders - Toronto Maple Leafs - New York Islanders over 2.5 - 1.704 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/uredu.gif 01:05 - New York Rangers - Philadelphia Flyers - under 6.5 - 1.490 01:05 - New Jersey Devils - Washington Capitals - under 6 - 14.88 01:35 - Winnipeg Jets - Pittsburgh Penguins - under 6.5 - 1.610 02:35 - Dallas Stars - Nashville Predators - Dallas Stars over 2.5 - 1.781 03:05 - Colorado Avalanche - Tampa Bay Lightning - 1st Period over 1.5 - 1.917 03:05 - Phoenix Coyotes - St Louis Blues - under 6 - 1.417 04:05 - Vancouver Canucks - Calgary Flames - over 5 - 1.526 04:35 - San José Sharks - Los Angeles Kings - 1st Period under 1.5 - 1.794 Uspješan odabir! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/crossfingers.gif Tuto http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/14clover.gif Edited December 24, 2011 by Tuto Quote
Crni Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 (edited) 01:05 Nassau Coliseum (Uniondale, NY) New York Islanders(11-15-6)-Toronto Maple Leafs(17-13-4)-Money Line (OT Included) Tip: Toronto Maple Leafs @2.060 5/10 Pinnacle Večeras se igra meč između domaćih Islandersa i gostujućih Maple Leafsa... Kao i sinoć i večeras sam se odlučio da igram protiv Ostrvljana stvarno mi nije jasno zašto su oni favoriti večeras ni po kojoj osnovi to nebi trebali da budu... Ostrvljani su predposledenji tim Istočne konferencije dok je Toronto 6 jedino je malo bolja forma u zadnjih 10 mečeva 4-4-2 dok Tor. ima 3-5-2 oba tima su sinoć igrali mečeve stim što je domaćin izgubio gradsaki derbi od Rangersa sa 4-2 dok je Toron. prekinuo niz poraza i dobio sa 3-2 Baffala i sigurno u mnogo boljem raspoloženju dočekuje večerašnji meč... Već sam sinoć pominjao mnogobrojne probleme Ostrvljana... Sinoć je na golu bio Nabakov kako sam i poredpostavio i nije se proslavio i pitanje je dali će i večeras dobiti šansu ili će trener pak u vatru baciti mladog A.Nilsona koji na 2 ovogodišnja meča ima užasnih 4.85 GAA ko god bude na vratima ili umorni Nabakov ili neiskusi Nilson biće prolika za Tor. napadače da se pokažu.. Što se napada Ostrvljana tiče jako loši sa samo 74 postignuta gola jedini raspoloženi ove godine Moulson i Tavares uz par povređenih napadača nadam se da se večewras neće raspucati... Sa druge strane Toronto koji je na iznenađenje mnogih( i mene) započeo fantastično sezonu u zadnje vreme je malo pao ali svakako imaju lepu priliku da se ove sezone u Tor. gleda i pley of u kojem su bili još 2004god od tada veliki post za jedan od najpopularnuijih Hopkejaških timova na svetu ako hoće do toga cilja svakako moraju dobijati ovake mečeve... Pošto je sinoć na golu brani Reimer sjajno i odbranio čak 40 šuteva večeras će verovatno Gustafson koji me malo i brine ali iako ima loš prosek od 3.25 GAA(jednostavno Tor. igra na gol više i vrlo agresivno) ali je on ipak prva opcija sjajnog trenera Ron Wilson koji je možda i najveći adut Tor. U napadu Tor je vrlo efikasan sa čak 105 golova ima sjajne pojedince fantastičnog F.Kassela sa 20g. i 20 a. i J.Lupul sa 15g. 22a. tu su još i MacArthur ,Grabovski, Connoli... Nadam se da će imati svoje veče... Uzimam konačnu pobedu Toronta za srednji ulog kvota je sjajna i vredi je probati... FT:3-5 Win W 18-L 8 Edited December 24, 2011 by Crni Quote
Recommended Posts