micha 27 Posted December 25, 2011 (edited) Maroko, GNF 1 WAF Wydad FEs V FUS Rabat tip: Draw/ WAF Wydad FEs kvota: 8.00 bet365 Jedan hrabri tip od mene. Sastaju se trenutno 13.Wydad i 1. Rabat. Wydad je dosad osvojio 11 bodova od toga 8 kod kuće, dok je Rabat osvojio 27 od toga 9 u gostima. Wydad je u zadnje 3 utakmice koje su odigrali na svom terenu ostvarene sudve pobede i jedna neresena uz gol razliku 7:4, što je za ovu ligukoja važi za jednu od najneefikasnijih i previše golova. Rabat je ovde favorit po svim parametrima., ali ovo je liga gde se lako događaju iznenađenja i gde često bude samo 1 gol koji odluči pobednika. Wydad je u zadnje 2 utakmice na svom terenu dao 6 golova, ali pošto igraju protiv jačeg protivnika mislim da neće da krenu na početku ofanzivno , da će više brinuti da sačuvaju svoju mrežu, zato sam stavio da će na poluvremenu biti-- X . A sada konačni pobednik, dosta mi tu miriše da će i na kraju biti X, ali ja ću prednost dati domaćinima, jer u 6 zadnjih međusobnih susreta FUS Rabat nije ostavrio nijednu pobedu. Kad je Wydad bio domaćin - 2 su se završile nerešeno , a jedna sa pobedom Wydada, a kada je FUS Rabat bio domaćin - jedna je bilanerešena , a na dve su gosti pobedili. Jeste da su današnji gosti , veće fudbalsko ime , ali im definitivnone leže današnji protivnici. Vredelo bi sa kvotom od 8,00 ,pokušati sa nekim srednjim ulogom. Može da se isplati . 0":1(0:1) - - ipak previšo hrabro Edited December 25, 2011 by micha Quote Share this post Link to post Share on other sites