micha 27 Posted December 29, 2011 (edited) Fudbal, Saudia Arabia 17:45 Al Ittifaq Dammam v Al Qadisya Al Khubar tip: Al Ittifaq Dammam & over 2,5 kvota: 2.10 - bet365 Zadnja dva dana u ovoj godini imaću zadovoljstvo da se kladim na moju omiljenu ligu - Premier ligu Saidijske Arabije. Od dva para odabrao sam par u kome se sastaju Al Ittifaq Dammam v Al Qadisya Al Khubar Domaćimi se nalaze na 4. , agosti na 9, mestu posle odigranih 13 kola. Al Ittifaq nema ni jedan poraz na svom terenu- 3 pobede i 3 nerešene uz gol razliku 10:4. Dok Al Qadisya u gostima igrali 2-1-4 uz gol rayliku 12:8. Ove dve pobede ne treba da zbunjuju i ova pozitivna gol raylika u gostima jer su te dve pobede ostvarene na početku prvenstva i to protiv poslednjeg Al Ansara -3:0 i 6:1 protiv Al Fataha . i posle toga su stali. Po reyultatima to je vrlo čudan tim, jednu utakmicu završe sa samo 1 golom, većsledeću dođe i 4 i više golova. . Prošle sezone su se borili za opstanak, a i oveništa novo. Al IttifaQ prošle godine 3. i ostvarili pravo da igraju kvalifikacije AFC lige šampiona. Što se tiče njihivih međusobnih susreta , sve je na strani današnjih domaćina. Od 7 prethodnih utakmica samo je jedna završena pobedom Al Qadisya i jedna je bila nerešena. Al Ittifaq su trenutno u dobro formi i očekujem da daju barem 2-3 gola, dok se od gostiju može svašta očekivati, ali milsim da više od 1 gola ne moguovaj put. Jedinica je ovde možda sigurnija, ali je kvota 1,50, a 1&3 , je dosta realno, a kvota je solidna- vredelo bi probati. FT: 3:2 Edited December 29, 2011 by micha Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted December 29, 2011 Idu te ti Arabici http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/77tooth.gif http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted December 30, 2011 Zato mene juce i danas ubijaju,bolje da sam prespavao zadnja 2 dana... Quote Share this post Link to post Share on other sites