Dinno 10 Posted January 3, 2012 20:45 Tottenham - West Brom tip 1/1 @ 1.83 ulog 8/10 Expekt Englezi nastavljaju punoim parom I u novoj 2012.godini. nema odmora za njih vec 10ak dana, a bilo je dosta iznenadjenja took Bozicnih I novogodisnjih praznika. No, jedino je Tottenham koliko toliko opravdao ulogu favorite I nije dozovlio kikseve poput Manchestera I Uniteda I City-ja, kao I Chelsea I Arsenala. Veceras Tottenham docekuje West Bromwich I ima priliku da se pobjedom priblizi na svega 3 boda zaostatka za vodecim Manchester Citijem I Unitedom. Tottenham je u dosadasnjem dijelu prvenstva u 18 odigranih utakmica ostvario 12 pobjeda I po 3 nerijesene utakmice I 3 poraza uz gol razliku 35:20. Kod kuce igraju 6-1-1 uz gol razliku 17:8. Forma im je solidna, zadnje 4 utakmice nisu izgubili imaju 2 pobjede I 2 nerijesene utakmice. U proslom kolu su igrali nerijeseno protiv Swansea 1-1 iako su vodili 1-0 do 85.minute I tako ispustili vrijedna 2 boda. Za vecerasnji mec trener Tottenhama najvjerovatnije nece moci racunati na Parkera, ali to ce se znati pred sami mec, dok bi King trebao biti spreman I naci ce se veceras u startnoj postavi. Sdruge strane WBA ima velikih problema oko sastava. U zadnjem mecu protiv Evertona povrijedio im se veoma bitan igrac Brant I on se pridruzio vec ranije povrijedjenim igracima Olsonu i Mulumbuu. Takodjer veoma je neizvjestan nastup Longa za vecerasnji mec. WBA se nalazi na 14.mjestu uz omjer 6-4-9 uz gol razliku 19:27. Na strain igraju bolje nego kod kuce I imaju omjer 4-2-3 uz gol razliku 12:15. WBA zadnjih 6 utakmica je odigrao 2-2-2, stim da zadnje 3 utakmice nagostovanjima nije izgubio. Medjutim ono sto je najvaznije za ovaj mec jested a WBA igra jako oslabljen, Nedostaje im nekoliko standardnih igraca, a to je veliki hendikep za ovu ekipu, dok je Tottenham kompletan, jedino ce faliti Parker. U pobjedu Tottenhama ne sumnjam uopste, ali je kvota odlicna na prelaz 1/1, a mislim da ce Tottenham krenuti ofanzivno od prve minute I vec na poluvremenu imati prednost, koju nece ispustiti do kraja. Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted January 3, 2012 17:00, Sivasspor - Kardemir Karabükspor, tip 1, @1.95, U 18 kolu prvenstva Turske ,sastaju se Sivasspor ,koji je na sredini tabele ,na 11 mestu sa 24 boda, i ekipa Kardemir Karabükspor koja je na 16 mestu sa samo 12 osvojenih bodova.Domacin je u solidnoj sriji bez porazaKod kuce nisu izgubili jos od 9 meseca prosle godine kada su pretrpeli poraz od Eskišehirspor sa 0-4.To im je bio ujedno i jedini poraz na svom stadionu.Posle toga su zbelezili po 4 pobede i remija.Na prethodnih 10 meceva imaju samo 2 poraza i to na gostovanjima veliki timovima Galatasaraju i Besiktasu,ali su zato kod kuce dobili Fenerbahce sa 2:0. Gosti su ekipa koja je ubedljivo najlosija na gostovanjima.Na 9 gostovanaj imaju samo jedan osvojen bod i to jos u 10 mesecu na gostovanju kod Samsunspor (0-0).Imaju 5 datih i 15 primljenih pogodaka.na gostovanjima imaju vezano 5 poraza a ukupno u poslednjih 10 duela cak 7 puta su ostajali bez bodova. Stvarno me zabrinjava ovako visoka kvota na domacina. i po netu se ona krece ojko @ 1.90. verovatno oni nesto znaju sto mi neznamo???I u medjusobnim duelima domacin je bolji a i po trenutnopj formi.ovome necu odoleti pa cu singlirati na veci ulog ,pa cemo videti posle meca . http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_eek.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted January 3, 2012 17:00, Kayserispor - Bursaspor ( Bursaspor daje gol?), tip NE ,@2.80 ,Expekt, u jos jednom duelu Turskog prvenstva ,odlucio sam se za ovaj tip iz jednog razloga.odlicna kvota a domacin ima odlicnu odbranu narocito na svom terenu.Domacin na poslednje 4 utakmice na scvom terenu nije primio nijedan gol.A na ukupno zadnjih 10 cak 9 meceva je zavrseno da jedna od ekipa nepostigne gol.Kod kuce imaju bilans od 5 pobeda, 3 porqaza i samo jednog remija(gol zazlika 15;8).Na strani imaju 3 pobed i 5 poraza (6:9).Oni su ekipa koja ne postizre puno golova ali ih zatojos manje primaju. od gostiju iz Burse se mnogo vise ocekivalo ,racunajuci proslogodisnju veoma uspesnu sezonu.No ove sezone su mnogo slabiji.nalaze se na 13 mestu sa samo 19 osvojenih bodova.Na strani su jedna od losijih ekipa jer imaju samo jednu pobedu uz 4 remija i tri poraza,Gola razlika je samo 8postignutih pogodaka i 12 primljenih.na poslednjih 5 gostovanja imaju 4 remija (od toga triputa 0-0) Zanilmjivo je da u zadnjih 10 medjusobnih duela samo jednom su oba rivala postigla pogodak, a vecinu susreta domacin dobija bez primljenog gola? Nadam se da ce se to i danas dogoditi. http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_eek.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 3, 2012 20:45 Tottenham - West Brom tip 1/1 @ 1.83 ulog 8/10 Expekt po nekim mojim saznanjima (radio sam jedan takav test svojevremeno) puno je isplativije na tako male kvote (1.30-1.50) igrati hendikep -1.5 nego poluvrijeme/kraj 1/1. Kvota je malo veća, a prolaznost je otprilike ista Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted January 3, 2012 po nekim mojim saznanjima (radio sam jedan takav test svojevremeno) puno je isplativije na tako male kvote (1.30-1.50) igrati hendikep -1.5 nego poluvrijeme/kraj 1/1. Kvota je malo veća, a prolaznost je otprilike ista Ima smilsa, u pravu si, samo sto u ovom slucaju ne desi se nijedno ni drugo Quote Share this post Link to post Share on other sites