baptista Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 (edited) kad nece niko ja cu.. Wtf,šta nema debate o MNF-u,splasnulo oduševljenje,gdje su tipovi?? Edited January 3, 2012 by baptista Quote
roberth Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 kad nece niko ja cu.. Wtf,šta nema debate o MNF-u,splasnulo oduševljenje,gdje su tipovi?? danas su samo prijave na slovenskom forumu..... Quote
baptista Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 danas su samo prijave na slovenskom forumu..... Prijave su bile jučer,danas se već igra!! Quote
micha Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 kad nece niko ja cu.. Wtf,šta nema debate o MNF-u,splasnulo oduševljenje,gdje su tipovi?? Evo mene! Nisam bio ceo dan kući, ali i nisam imao šta lepo da kažem jer sam promašio par. Igrao na Zamalek, a bilo nerešeno. Ma prvi se mačići bacaju u vodu. Euro je pogodio, a Sasa ide ka tome. Quote
micha Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Prvi dan takmičenja završavamo u plusu ( + 35.00) 2 pogođena i 1 promašaj. Quote
Nadrealista Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Prvi dan takmičenja završavamo u plusu ( + 35.00) 2 pogođena i 1 promašaj. 3 para a 5 takmicara... ko je zakazo... Quote
Recommended Posts