Dinno Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Hoce li danas biti kakvih X-eva??? Kod ovog para tesko... 8:1 je trenutno, jos nekoliko minuta do kraja meca http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif Quote
hsammer Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Pardon sada je 9:1 Ma pusti ovaj par, ja pitam onako za veceras.... Quote
Dinno Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Ma pusti ovaj par, ja pitam onako za veceras.... Reci cu ti ako skontam neki kec ili dvicu, onda ti odigraj X... prolazi 100% Quote
Nadrealista Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Reci cu ti ako skontam neki kec ili dvicu, onda ti odigraj X... prolazi 100% po mogucnosti nadji nekog favorita pa da kvota na iks bude boli glava http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/77tooth.gif Quote
Davor_92 Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 zar ti nisi negde otisao? vratio sam se ranije 0-0 , uz 2 crvena za domacine Quote
Banega Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 vratio sam se ranije 0-0 , uz 2 crvena za domacine Ja sam odigrao Dinamo rigu ne znam samo koji mi k.. bi da to uradim, em sto ne igram hokej u regularu ispod 1.9, em sto su to smrdljiva KH liga Quote
Banega Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 Bravo Euro za pogodak u MNF..... Ja danas kladim na biatlon......Malo sam gledao tko sve sudjeluju u reprezentacijama.... Slovenija protiv Češke nema šanse,da bude boolja....a Njemačka bi morala biti medju 3 najbolja..... Šteta što sam jučer odigrao ovdje u natjecanju taj finski hokej..... kao da su čuli šta si igrao , Slovenija ispred Čeha na osmom mestu, a Nemačka završila četvrta evo bas sad ispratih na euro sportu Quote
roberth Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 kao da su čuli šta si igrao , Slovenija ispred Čeha na osmom mestu, a Nemačka završila četvrta evo bas sad ispratih na euro sportu ne mogu vjerovati kakvi čudni rezultati su bili danas.....me je potpuno sram što sam čak oba listića izgubio.....Tutoju sam napiso na PM..... Quote
micha Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Dobro veče! Bravo Euro za pogodak u MNF..... Ja danas kladim na biatlon......Malo sam gledao tko sve sudjeluju u reprezentacijama.... Slovenija protiv Češke nema šanse,da bude boolja....a Njemačka bi morala biti medju 3 najbolja..... Šteta što sam jučer odigrao ovdje u natjecanju taj finski hokej..... Morao sam da ti poništim par na MTF. Pogledaj na besteurobets ! Quote
stefan97czv Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 zvezda krenula pobedom novu godinu i to posle -15 razlike na 15 minuta do kraja BRAVO MOMCI!!!! Quote
Recommended Posts