Dinno 10 Posted January 5, 2012 Hoce li danas biti kakvih X-eva??? Kod ovog para tesko... 8:1 je trenutno, jos nekoliko minuta do kraja meca http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted January 5, 2012 Pardon sada je 9:1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted January 5, 2012 Pardon sada je 9:1 Ma pusti ovaj par, ja pitam onako za veceras.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted January 5, 2012 Ma pusti ovaj par, ja pitam onako za veceras.... Reci cu ti ako skontam neki kec ili dvicu, onda ti odigraj X... prolazi 100% Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted January 5, 2012 Reci cu ti ako skontam neki kec ili dvicu, onda ti odigraj X... prolazi 100% po mogucnosti nadji nekog favorita pa da kvota na iks bude boli glava http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/77tooth.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted January 5, 2012 Pozdrav svima. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chume 0 Posted January 5, 2012 Dobro veče.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 5, 2012 zar ti nisi negde otisao? vratio sam se ranije 0-0 , uz 2 crvena za domacine Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted January 5, 2012 vratio sam se ranije 0-0 , uz 2 crvena za domacine Ja sam odigrao Dinamo rigu ne znam samo koji mi k.. bi da to uradim, em sto ne igram hokej u regularu ispod 1.9, em sto su to smrdljiva KH liga Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted January 5, 2012 Bravo Euro za pogodak u MNF..... Ja danas kladim na biatlon......Malo sam gledao tko sve sudjeluju u reprezentacijama.... Slovenija protiv Češke nema šanse,da bude boolja....a Njemačka bi morala biti medju 3 najbolja..... Šteta što sam jučer odigrao ovdje u natjecanju taj finski hokej..... kao da su čuli šta si igrao , Slovenija ispred Čeha na osmom mestu, a Nemačka završila četvrta evo bas sad ispratih na euro sportu Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted January 5, 2012 kao da su čuli šta si igrao , Slovenija ispred Čeha na osmom mestu, a Nemačka završila četvrta evo bas sad ispratih na euro sportu ne mogu vjerovati kakvi čudni rezultati su bili danas.....me je potpuno sram što sam čak oba listića izgubio.....Tutoju sam napiso na PM..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted January 5, 2012 Dobro veče! Bravo Euro za pogodak u MNF..... Ja danas kladim na biatlon......Malo sam gledao tko sve sudjeluju u reprezentacijama.... Slovenija protiv Češke nema šanse,da bude boolja....a Njemačka bi morala biti medju 3 najbolja..... Šteta što sam jučer odigrao ovdje u natjecanju taj finski hokej..... Morao sam da ti poništim par na MTF. Pogledaj na besteurobets ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted January 5, 2012 zvezda krenula pobedom novu godinu i to posle -15 razlike na 15 minuta do kraja BRAVO MOMCI!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites