tvicenti 7 Posted January 5, 2012 zvezda krenula pobedom novu godinu i to posle -15 razlike na 15 minuta do kraja BRAVO MOMCI!!!! A kak bi se ono reklo " i čorava koka ubode zrno" Quote Share this post Link to post Share on other sites
napadac 9 0 Posted January 5, 2012 dobro vece...laku noc kako kome odgovara Quote Share this post Link to post Share on other sites
okky 0 Posted January 5, 2012 dobro vece svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
SSL 0 Posted January 5, 2012 Ljudi moji laku noc.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted January 5, 2012 (edited) A kak bi se ono reklo " i čorava koka ubode zrno" a tu koku sam ja izbacio umesto gologuzije od Dinamo Rige koju sam ostavio Edited January 5, 2012 by Banega Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted January 5, 2012 Večer,ima li šta pametnoga za zategnuti večeras?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 5, 2012 Večer,ima li šta pametnoga za zategnuti večeras?? meni je dosta za danas, šta god sam odigrao, fulao sam Ti si mi bio preporučio onu igricu Rage nedavno? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted January 5, 2012 Večer,ima li šta pametnoga za zategnuti večeras?? Ja bih cekao jos Otawu i Philadelfiju NHL, ako ti to nesto znaci. Sinoc sam imao dubl Montreal+Ramos-Vinolas, pratio malo ove Canadiense znaci odrukali su Jetse bio je cas hokeja, trebalo je biti 15:3, a ne 7:3 uzivajte Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 5, 2012 Ja bih cekao jos Otawu i Philadelfiju NHL, ako ti to nesto znaci. Sinoc sam imao dubl Montreal+Ramos-Vinolas, pratio malo ove Canadiense znaci odrukali su Jetse bio je cas hokeja, trebalo je biti 15:3, a ne 7:3 uzivajte Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted January 5, 2012 meni je dosta za danas, šta god sam odigrao, fulao sam Ti si mi bio preporučio onu igricu Rage nedavno? Jesam da,ja je već završio odavno,malo sam ostao PAF očekivao sam da će to duže trajati ali šta je tu je! ...ma ja sam danas Dolgopolaova na live ulovio po 2.10 + navecer Linkoping sve u svemu dobar dan,cca 50€ dobitka,a loše je to šta sam si jutros prste speko s kavom na poslu i kao šećer za kraj pauk mi digo auto,300kn pauk+300kn globa za parkiranje..još jedan ovakav dan i taman na nuli!! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_redface.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted January 5, 2012 Jesam da,ja je već završio odavno,malo sam ostao PAF očekivao sam da će to duže trajati ali šta je tu je! ...ma ja sam danas Dolgopolaova na live ulovio po 2.10 + navecer Linkoping sve u svemu dobar dan,cca 50€ dobitka,a loše je to šta sam si jutros prste speko s kavom na poslu i kao šećer za kraj pauk mi digo auto,300kn pauk+300kn globa za parkiranje..još jedan ovakav dan i taman na nuli!! :uredu: Ja na Dolgopolova vise ni pare ne stavljam, smesan igracic, ima talenta al treba gledati kad mmu je dan. Kad nije raspolozen, mislim da bih ga i ja dobio http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/77tooth.gif A tako dakle kafa se pijanči na poslu, gde zavlada nerad, odmah krene naopako Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted January 5, 2012 Odoh se tusirati pa na spavanje sutra moram ranije ustati, laku noc Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 5, 2012 Jesam da,ja je već završio odavno,malo sam ostao PAF očekivao sam da će to duže trajati ali šta je tu je! ...ma ja sam danas Dolgopolaova na live ulovio po 2.10 + navecer Linkoping sve u svemu dobar dan,cca 50€ dobitka,a loše je to šta sam si jutros prste speko s kavom na poslu i kao šećer za kraj pauk mi digo auto,300kn pauk+300kn globa za parkiranje..još jedan ovakav dan i taman na nuli!! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_redface.gif pa necu ju valjda jos danas zavrsiti a tjedan dana sam ju skidao a jbg, ako te to tjesi, meni pauk nije digo auto, ustvari ni nemam auto, a opet sam u gubitku Odoh se tusirati pa na spavanje sutra moram ranije ustati, laku noc laku noc Quote Share this post Link to post Share on other sites
fora 1 Posted January 5, 2012 dobra večer punjetarima i oženjenima Quote Share this post Link to post Share on other sites