euro 2 Posted January 5, 2012 Pocinjemo ovako: Vrijeme odigravanja: 12:30 Naziv para: Zob Ahan - Rah Ahan Tip para: manje od 2,5 gola Tečaj: 1.550 Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted January 5, 2012 (edited) Za danas - moj izbor: Vrsta takmičenja: Fudbal, Egipat premier liga Naziv kladionice: SuperSport Broj para iz kladionice: 255 Vrijeme odigravanja: 15:45 Naziv para: Ismaily SC-Entag El Harby Tip para: 1 Tečaj: 1.550 Edited January 5, 2012 by micha Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted January 5, 2012 pozdrav svima ja sam na Bet Club forumu prijavljen kao rezerva, a u medjuvremenu mi je stigao poziv da ucestvujem za drugi Forum (Supertip), tako da bih nastupao za drugi forum ovaj mjesec, da se malo igramo znaci molio bih Dwiza ili Tuta da me pobrise sa spiska rezervnih igraca ako nije problem Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted January 5, 2012 Sport: Biatlon - štafeta 4x7,5 km Liga: štafeta 4x7,5 km - World cup Vreme: 18:15 Događaj: Slovenija - Češka Tip: 2 Kvota: 1.60 Kladionica: Športna loterija Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted January 5, 2012 Sport: Biatlon - štafeta 4x7,5 km Liga: štafeta 4x7,5 km - World cup Vreme: 18:15 Događaj: Germany TOP 3 Tip: yes Kvota: 1.60 Kladionica: Unibet Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted January 5, 2012 Pocinjemo ovako: Vrijeme odigravanja: 12:30 Naziv para: Zob Ahan - Rah Ahan Tip para: manje od 2,5 gola Tečaj: 1.550 0-2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted January 5, 2012 pozdrav svima ja sam na Bet Club forumu prijavljen kao rezerva, a u medjuvremenu mi je stigao poziv da ucestvujem za drugi Forum (Supertip), tako da bih nastupao za drugi forum ovaj mjesec, da se malo igramo znaci molio bih Dwiza ili Tuta da me pobrise sa spiska rezervnih igraca ako nije problem Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted January 5, 2012 pozdrav svima ja sam na Bet Club forumu prijavljen kao rezerva, a u medjuvremenu mi je stigao poziv da ucestvujem za drugi Forum (Supertip), tako da bih nastupao za drugi forum ovaj mjesec, da se malo igramo znaci molio bih Dwiza ili Tuta da me pobrise sa spiska rezervnih igraca ako nije problem Neće biti problem. Sretno u novom jatu i bili drugi iza nas! Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted January 5, 2012 Za danas - moj izbor: Vrsta takmičenja: Fudbal, Egipat premier liga Naziv kladionice: SuperSport Broj para iz kladionice: 255 Vrijeme odigravanja: 15:45 Naziv para: Ismaily SC-Entag El Harby Tip para: 1 Tečaj: 1.550 FT 2:0 krenulo i mene. Novi bodovi za Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted January 5, 2012 A ja izgubio oba listića...... Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted January 5, 2012 A ja izgubio oba listića...... Samo jedan. Drugi je poništen! Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted January 5, 2012 Ako sam lepo izračunao. Onako od oka, danas smo dodali 10 bodova Quote Share this post Link to post Share on other sites