eski 0 Posted January 7, 2012 (edited) ti si sam od sebe peh pa netreba niko drugi da ti pehira http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/smile_tongue.gif sam da trcis, zadnji bi stigo "netreba" se pise odvojeno pehČino http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/smile_tongue.gif tj. ne treba Edited January 7, 2012 by eski Quote Share this post Link to post Share on other sites
Catalonec4ever 0 Posted January 7, 2012 Pozdrav od Vancouvera Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 7, 2012 Pozdrav od Vancouvera Najbolja momčad NHLa, godinama prvi u svim kategorijama. Al totalno padnu u PO, AV slaže kukavički iz ne znam kojeg razloga Quote Share this post Link to post Share on other sites
Catalonec4ever 0 Posted January 7, 2012 Najbolja momčad NHLa, godinama prvi u svim kategorijama. Al totalno padnu u PO, AV slaže kukavički iz ne znam kojeg razloga Ma ovo je derbi brate, Boston ima velika prednost kod Tomasa, jos uvek nije tekma zavrsena, svasta moze da bude Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 7, 2012 Ma ovo je derbi brate, Boston ima velika prednost kod Tomasa, jos uvek nije tekma zavrsena, svasta moze da bude Nebitno kako završi, ja samo govorim kakvo je stanje stvari. Vancouver je daleko iznad svih momčadi u NHLu, jedini imaju konstantu. Tko prati hokej zna što govorim Quote Share this post Link to post Share on other sites
Catalonec4ever 0 Posted January 7, 2012 Nebitno kako završi, ja samo govorim kakvo je stanje stvari. Vancouver je daleko iznad svih momčadi u NHLu, jedini imaju konstantu. Tko prati hokej zna što govorim Znam vrlo dobro sta govoris, jako mi je bilo muka kad su u prosloj sezoni bili porazeni od Bostona Vraca se Boston 1:1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 7, 2012 Znam vrlo dobro sta govoris, jako mi je bilo muka kad su u prosloj sezoni bili porazeni od Bostona Izgubili su zato što svi promjene taktiku u PO. Nažalost Vigneault preferira kukavičluk i eksperimentira s linijama i to ih dolazi glave u PO..Jebeni Boston prošle sezone, eskivira i probudi se kad je potrebno..nisam mogao vjerovat.. Ovo će bit dobar susret, a ne trebam kvarit oči na streamovima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Catalonec4ever 0 Posted January 7, 2012 Izgubili su zato što svi promjene taktiku u PO. Nažalost Vigneault preferira kukavičluk i eksperimentira s linijama i to ih dolazi glave u PO..Jebeni Boston prošle sezone, eskivira i probudi se kad je potrebno..nisam mogao vjerovat.. Ovo će bit dobar susret, a ne trebam kvarit oči na streamovima Jeste, upravo gledam duel i jako je zanimljiv. Vrlo interesantan mec Quote Share this post Link to post Share on other sites
napadac 9 0 Posted January 7, 2012 pozdravson http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/smile_tongue.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
Catalonec4ever 0 Posted January 7, 2012 Opet Boston u vodstvo ... Sad su nasli Anderson i Bryzgalov da brane kao lude Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 7, 2012 Marchand jebena budala. Nek ide u svlačionicu 3:2 za Canuckse..Henrik http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 7, 2012 (edited) Boston je imao sreće kod drugog gola jer sudac nije zvao icing radi čega je obrana Canucksa Bruinsima servirala pak i progutala q*rac Edited January 7, 2012 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Catalonec4ever 0 Posted January 7, 2012 Nisam video poslednih golova ali vidim da je zaista interesatno Quote Share this post Link to post Share on other sites
Catalonec4ever 0 Posted January 7, 2012 Drustvo cujemo se sutra Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 7, 2012 Drustvo cujemo se sutra Canucksi s 4 PP gola do pobjede. Majstori..PP Bruinsa je izgledao sramotno, u jednom nisu uputili ni udarac na gol Quote Share this post Link to post Share on other sites