kampanel 0 Posted January 8, 2012 St. Pölten - Klosterneuburg h2 (-14,5) @ 1,70 St.Pölten igra razočaravajuće i jedna je od gorih momčadi koje sam ja osobno gledao. Dolazi im trenutno najbolja momčad lige koje je željna visoke pobjede. Problem im predstavljaju ozljede i nemaju dovoljno odmora.Naime izgubili su prošlu utakmicu s 31 razlike i već nakon 48 h moraju ponovo igrati. Milošević,Trmala i Speisera su već protiv Arkadije osjetili simptome i slabost, tri bitna igrača u rotaciji.Protiv Klosterneuburga će obojica nastupiti, međutim pitanje je koliko su spremni.Osim toga ozlijeđeni su Booker i Friedrich. Hubert Schreiner, trener St.Poltena: -Drago mi je da je Milošević nakon viroze konačno opet spreman. Osobito u dvoboju protiv ovako jake momčadi kao što je Klosterneuburg, takav iskusan playmaker je neophodan. Klosterneuburg ne prestaje pobjeđivati. Potiv Welsa u srijedu upisali su i šestu uzastopnu pobjedu koja ih je dovela na vrh ljestvice. Trener gostiju Werner Sallomon: - Bez obzira na poziciju St.Poltena na tablici, mi ovu utakmicu moramo shvatiti maksimalno ozbiljno. U tom slučaju nećemo imati apsolutno nikakvih problema. Želimo pružiti dobru igru i pobjediti. Ovdje se očekuje visoka pobjeda i trener kao što vidimo računa maksimalno ozbiljno za ovaj meč. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kampanel 0 Posted January 8, 2012 St. Pölten - Klosterneuburg h2 (-14,5) @ 1,70 St.Pölten igra razočaravajuće i jedna je od gorih momčadi koje sam ja osobno gledao. Dolazi im trenutno najbolja momčad lige koje je željna visoke pobjede. Problem im predstavljaju ozljede i nemaju dovoljno odmora.Naime izgubili su prošlu utakmicu s 31 razlike i već nakon 48 h moraju ponovo igrati. Milošević,Trmala i Speisera su već protiv Arkadije osjetili simptome i slabost, tri bitna igrača u rotaciji.Protiv Klosterneuburga će obojica nastupiti, međutim pitanje je koliko su spremni.Osim toga ozlijeđeni su Booker i Friedrich. Hubert Schreiner, trener St.Poltena: -Drago mi je da je Milošević nakon viroze konačno opet spreman. Osobito u dvoboju protiv ovako jake momčadi kao što je Klosterneuburg, takav iskusan playmaker je neophodan. Klosterneuburg ne prestaje pobjeđivati. Potiv Welsa u srijedu upisali su i šestu uzastopnu pobjedu koja ih je dovela na vrh ljestvice. Trener gostiju Werner Sallomon: - Bez obzira na poziciju St.Poltena na tablici, mi ovu utakmicu moramo shvatiti maksimalno ozbiljno. U tom slučaju nećemo imati apsolutno nikakvih problema. Želimo pružiti dobru igru i pobjediti. Ovdje se očekuje visoka pobjeda i trener kao što vidimo računa maksimalno ozbiljno za ovaj meč. FT 80:101 Quote Share this post Link to post Share on other sites