PERKAN 18 Posted January 9, 2012 Expekt isplatio za 11 mesec Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted January 9, 2012 Dwiz javio da je unibet uplatio za 11 i 12 mjesec, medjutim meni jos nista nije uplaceno... da li je takva situacija i kod ostalih il treba jos nesto uradit osim logovanja na accaunt jer je to bio "uslov" da pare legnu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted January 9, 2012 Dobro vece i tebi! Jesi li to poslusao ''majstore'' NHL-a, pa odigrao na Chicago sinoc? da je kako vise ovog NHL pa da uzmem jos koji evric na njemu a posto mi je raja na Vi sa kladionicom pa svi imaju nule na racunu sad moram cekat ko ce mi uplatit 10 eura na ekspektu pa da mogu izvrsit isplatu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted January 9, 2012 za Otawa - Philadelphija sigurica mi je bila over 6.5 golova al nisam imo s cime da kombinujem Obje ekipe primaju i daju puno golova, pogotovo Philadelphija a za ovaj drugi par sve se moglo ocekivati pa da ode u u OT, sad treba ganjat Chicago prvu sljedecu koju budu igrali da ce dobiti jer imaju cetri poraza zaredom,... ako nalete na neku slabiju ekipu mogo bi i hendikep -1.5 da prodje... Evo ga... 11.01.2012. 02:30 Chicago Blackhawks - Columbus Blue Jackets... kvote na nekim kladionicama oko 1.65 na Chicago ne gotivim kvote u nHL ispod 1.90 u regularu. To je minimalna kvota koju uzimam, samo u iskljucivo nekad u izricitim prilikama i manju. Ovaj Chikago protiv Columbosa kuci po 1.65, ne diram. Radije ga cekam recimo protiv Pingvina u gostima po 2.90, ili vecoj Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted January 9, 2012 Pozdrav svima. Quote Share this post Link to post Share on other sites
fora 1 Posted January 9, 2012 ne gotivim kvote u nHL ispod 1.90 u regularu. To je minimalna kvota koju uzimam, samo u iskljucivo nekad u izricitim prilikama i manju. Ovaj Chikago protiv Columbosa kuci po 1.65, ne diram. Radije ga cekam recimo protiv Pingvina u gostima po 2.90, ili vecoj Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted January 9, 2012 (edited) Dwiz javio da je unibet uplatio za 11 i 12 mjesec, medjutim meni jos nista nije uplaceno... da li je takva situacija i kod ostalih il treba jos nesto uradit osim logovanja na accaunt jer je to bio "uslov" da pare legnu pozz, Unibet strasno kasni i Nudlsu obacavaju da ce uplatiti a nikako da pare legnu za razliku od njih vecina uplati za par dana ako neko igra live Fenerbahce-Gaziantepsport trenutno je 0-1 imaju igaca vise ja sam to igrao 2-1 pre meca jer su cesto igrali prelaze moguce da i sad namestaju cim je dobio crveni karton igrac gostiju Edited January 9, 2012 by rockytomas Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted January 9, 2012 dobro veće..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted January 9, 2012 pozz, Unibet strasno kasni i Nudlsu obacavaju da ce uplatiti a nikako da pare legnu za razliku od njih vecina uplati za par dana ako neko igra live Fenerbahce-Gaziantepsport trenutno je 0-1 imaju igaca vise ja sam to igrao 2-1 pre meca jer su cesto igrali prelaze moguce da i sad namestaju cim je dobio crveni karton igrac gostiju http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted January 9, 2012 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif zacas preokrenuli kako sah ih osetio , stari prevaranti 9.1.2012 19:00Fenerbahçe - GaziantepsporPoluvrijeme/Konačni rezultatGaziantepspor / Fenerbahçe?29.00 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 9, 2012 zacas preokrenuli kako sah ih osetio , stari prevaranti 9.1.2012 19:00 Fenerbahçe - GaziantepsporPoluvrijeme/Konačni rezultatGaziantepspor / Fenerbahçe?29.00 Sutra navecer se igra neki kup/turnir u Argentini Racing BA-Estud.La Plata 1 @ 2.00 bet365, 2.55 SuperSport Gosti dolaze s rezervnim sastavom, 2.00 je još uvijek ok kvota, a za 2.55 se mora uzeti Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted January 9, 2012 Sutra navecer se igra neki kup/turnir u Argentini Racing BA-Estud.La Plata 1 @ 2.00 bet365, 2.55 SuperSport Gosti dolaze s rezervnim sastavom, 2.00 je još uvijek ok kvota, a za 2.55 se mora uzeti Dosli i Andrelehta i Fenerbahcea prelazi , a ja odigram Twente prelaz koji ne dodje. al to je bilo za sicu nego dodje over 3.5 na Twente-Lausane , a ako budu igrali dogodine opet Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted January 9, 2012 pozz, Unibet strasno kasni i Nudlsu obacavaju da ce uplatiti a nikako da pare legnu za razliku od njih vecina uplati za par dana ako neko igra live Fenerbahce-Gaziantepsport trenutno je 0-1 imaju igaca vise ja sam to igrao 2-1 pre meca jer su cesto igrali prelaze moguce da i sad namestaju cim je dobio crveni karton igrac gostiju Quote Share this post Link to post Share on other sites