Nadrealista 13 Posted January 9, 2012 I Bane, jel bi odigrao na Capse večeras? ma sigurica dana pa ti kako hoces Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 9, 2012 koji je dan majke ti... ja sad prelisto cijelu sedmicu i nigdje nema kad je nebitna utakmica nisu sve utakmice prikazane na naslovnici flashscoresa tome služi ona lijeva strana, s popisom država nasao na Bwinu i Bet-at-home ali tamo pise 10.01 u 22,00h dok je druge ono vreme 11.01u 02.10h u bet 365 nek igraju kad hoće, samo neka prođe Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted January 9, 2012 I Bane, jel bi odigrao na Capse večeras? pa odigrao bih, tj bacicu 20 evra u dublu sa sepijem. Znas kako nemam poverenja veceras preterano u bledu senku od onih capsa, ali ova prva utakmica mi je dosta teza za odigrati pantersi kod kuce bice neugodni veceras canuksima, to po meni neki under. A ono zategnucu kao sto sam rekao Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 9, 2012 ma sigurica dana pa ti kako hoces Ne znam, po meni je to čista gluparija za odigrat. To je jedan od onih susreta koji se preskače..Gledam linije i bez Backstroma mi je besmisleno lovit Capitalse pa odigrao bih, tj bacicu 20 evra u dublu sa sepijem. Znas kako nemam poverenja veceras preterano u bledu senku od onih capsa, ali ova prva utakmica mi je dosta teza za odigrati pantersi kod kuce bice neugodni veceras canuksima, to po meni neki under. A ono zategnucu kao sto sam rekao Ja uvijek kažem da je Florida ko brza nefizikalna momčad, pogotovo otjkad su dali Ballarda Canucksima, učinkovita jedino protiv tenkova kao što su Rangersi, Boston, etc To guze Canucksi Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted January 9, 2012 veceras je najrealnije iznenadjenje sarlot??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted January 9, 2012 kad je nebitna utakmica nisu sve utakmice prikazane na naslovnici flashscoresa tome služi ona lijeva strana, s popisom država nek igraju kad hoće, samo neka prođe taman mi jos treba da ganjam parove tamo po nekim drzavama Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted January 9, 2012 Ne znam, po meni je to čista gluparija za odigrat. To je jedan od onih susreta koji se preskače..Gledam linije i bez Backstroma mi je besmisleno lovit Capitalse Ja uvijek kažem da je Florida ko brza nefizikalna momčad, pogotovo otjkad su dali Ballarda Canucksima, učinkovita jedino protiv tenkova kao što su Rangersi, Boston, etc moguce je, mada kad malo bolje razmslis nekad i glupo ne ispadne Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 9, 2012 veceras je najrealnije iznenadjenje sarlot??? Šta si još budan, nisi zadaću napisao a tu po kafiću visiš Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted January 9, 2012 Ne znam, po meni je to čista gluparija za odigrat. To je jedan od onih susreta koji se preskače..Gledam linije i bez Backstroma mi je besmisleno lovit Capitalse Ja uvijek kažem da je Florida ko brza nefizikalna momčad, pogotovo otjkad su dali Ballarda Canucksima, učinkovita jedino protiv tenkova kao što su Rangersi, Boston, etc To guze Canucksi ne bih bas po 1.90 koliko vidim da jeste uzimao Canukse u gostima, samo zbog tog mizernog tecaja Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 9, 2012 ne bih bas po 1.90 koliko vidim da jeste uzimao Canukse u gostima, samo zbog tog mizernog tecaja Nisam gledo tečaj, al znam što govoriš..mene znaju iznervirat s tim potcjenjivanjem. Nema pravo na niti jednu momčad u NHLu bit kvota ispod 2.1, to je čisti kretenizam Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted January 9, 2012 Ne znam, po meni je to čista gluparija za odigrat. To je jedan od onih susreta koji se preskače..Gledam linije i bez Backstroma mi je besmisleno lovit Capitalse Ja uvijek kažem da je Florida ko brza nefizikalna momčad, pogotovo otjkad su dali Ballarda Canucksima, učinkovita jedino protiv tenkova kao što su Rangersi, Boston, etc To guze Canucksi a jebaji ga kad nema nista drugo, mora se nesto bacit cisto onako da se necemu nadam kad se ujutru probudim NBA mi je toliko glupo ganjat jer su kvote presmijesno male a opet da ganjam iznenadjenja ne ide ni to Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted January 9, 2012 Nisam gledo tečaj, al znam što govoriš..mene znaju iznervirat s tim potcjenjivanjem. Nema pravo na niti jednu momčad u NHLu bit kvota ispod 2.1, to je čisti kretenizam u bwinu je trenutno 1.75, pa ti vidi. presmesno Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 9, 2012 a jebaji ga kad nema nista drugo, mora se nesto bacit cisto onako da se necemu nadam kad se ujutru probudim NBA mi je toliko glupo ganjat jer su kvote presmijesno male a opet da ganjam iznenadjenja ne ide ni to Sretno ti bilo, makar bi ja na tvom mjestu radije čeko hokej uživo..Vidiš kako igraju, velike su kvote i imaš brzu zaradu kod takvih zajebanih susreta u bwinu je trenutno 1.75, pa ti vidi. presmesno U Supersportu je 2.1, oni rijetko potcjenjuju.. Pazi, Bane, u Supersportu je na opciju 1.trećina ili kraj @1,75. To je dobra klada Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted January 9, 2012 Sretno ti bilo, makar bi ja na tvom mjestu radije čeko hokej uživo..Vidiš kako igraju, velike su kvote i imaš brzu zaradu kod takvih zajebanih susreta U Supersportu je 2.1, oni rijetko potcjenjuju.. bi ja ceko i onako da gledam bez kladjenja al da nisam ujutru prva smjena Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chume 0 Posted January 9, 2012 Laku noć narode! Quote Share this post Link to post Share on other sites