RED FORCE 0 Posted August 21, 2006 Bok svima! Iako mislite da sam novi nekad prije sam bio na ovom forumu pod drugim imenom ali to sad nije ni bitno. Treba raditi ljudi i ne dati predaha kladionicama! Pa ajde da probamo i koju zaraditi Sutra ću probati investirati u ove parove: MACCABI HAIFA - LIVERPOOL - tip 2 (Supersport 1.50) http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_rolleyes.gif - Prva utakmica je završila pobjedom 2:1 Liverpoola iako nakon mnogo problema, no sumnjam da će u ovoj utakmici čuvati rezultat i strahovati od gola koji bi ih izbacio. Krenuti će jako i ako će igrati barem upola koliko mogu pobjeda je zagarantirana jer Maccabi ipak nema tu klasu. Uz to igra se u Kijevu na neutralnom terenu pa neće biti ni ludnice na tribinama. Falit će im Risse i Caragher jer su se u subotu ozlijedili, ali sigurno imaju dovoljno kvalitetna rješenja za to. Prevelik je novac u igri, a i sam Liverpoolov ugled mu ne dopušta kiks, pa je njihova pobjeda sasvim izvjesna. OSASUNA - HAMBURG - tip X2 (Supersport 1.58) :P - Mnogi će reći da je Osasuna ipak favorit u ovoj utakmici i neće se slo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gandalf 3 Posted August 22, 2006 22:00, Valencia - Red Bull Salzburg, tip 1, @1.30, bwin, 7/10 Uzvratna utakmica 3. pretkola Lige prvaka. Nakon prve utakmice, odigrane u Salzburgu, Red Bull ima prednost od 1:0. Strijelac jedinog pogotka bio je u 73' Karel Pit Quote Share this post Link to post Share on other sites