tvicenti 7 Posted January 9, 2012 1:1 Usra ga ja danas. Ti pogodio oba. svi pogodili. ZOKISOJERU poništen jedan, koji bi inače bio promašaj . Ipak dobar je današnji dan. Da imam dobar niz sada, koliko vidim ZOKISOJERU je poništen i drugi par! Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted January 9, 2012 (edited) Da imam dobar niz sada, koliko vidim ZOKISOJERU je poništen i drugi par! Samo tako nastavi! A ZOKISOJERU sam poništio i drugi , nisam video da je na oba napravio istu grešku. A za danas postavio ovo: Vrsta takmičenja: Fudbal, Morocco GNF 1 Naziv kladionice: Bet365 Broj para iz kladionice: nema Vrijeme odigravanja: 15:30 Naziv para: IZK Khemisset v JSM Laayoune Tip para: under 1.0 Tečaj: 3.350 Ali trenutno je najvažnije da smo zaseli na vrh . Pa da i tu ostanemo! Ukupna tabela posle 08.01.2012. godine Edited January 9, 2012 by micha Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted January 9, 2012 Vrsta takmičenja: Hokej - Rusija Naziv kladionice: Supersport Broj para iz kladionice: nema Vrijeme odigravanja: 12:00 Naziv para: HK Ugra(5,5)-AvtoEkat Tip para: manje Tečaj: 1.650 evo i od mene za danas! Nadam se sretnom nastavku! Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted January 9, 2012 ahahaha UŽAS ovo još nikada nisam vidio u zadnjih 40sekundi su dali 3 gola! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted January 9, 2012 Jako mala prednost, al bitno je da ju zadržimo do kraja Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted January 9, 2012 Vrijeme odigravanja: 15:40 Naziv para: Smouha SC - Al Ismaily Tip para: 2 Tečaj: 1.750 Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted January 9, 2012 sve čestitke sa moje strane.....Navijamo za naš forum!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted January 9, 2012 Vrsta takmičenja: CIPAR: First Division Naziv kladionice: GermaniaSport Broj para iz kladionice: 108 Vrijeme odigravanja: 18:00 Naziv para: Omonia-Aris Limassol Tip para: 2-4 Tečaj: 1.500 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted January 9, 2012 Vrsta takmičenja: CIPAR: First Division Naziv kladionice: GermaniaSport Broj para iz kladionice: 108 Vrijeme odigravanja: 18:00 Naziv para: Omonia-Aris Limassol Tip para: 2-4 Tečaj: 1.500 3:0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted January 9, 2012 Bravo sale popravljaj ja sam zeznuo danas! Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted January 9, 2012 Vrsta takmičenja: Fudbal, Morocco GNF 1 Naziv kladionice: Bet365 Broj para iz kladionice: nema Vrijeme odigravanja: 15:30 Naziv para: IZK Khemisset v JSM Laayoune Tip para: under 1.0 Tečaj: 3.350 FT 1:0 - Dadoše ga. A lepo bi bilo da nisu! Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted January 10, 2012 Vrijeme odigravanja: 15:40 Naziv para: Smouha SC - Al Ismaily Tip para: 2 Tečaj: 1.750 2-1 posle 0-1 na pol. http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/nije.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites