micha 27 Posted January 10, 2012 Za danas Vrsta takmičenja: Fudbal, Egipat premier liga Naziv kladionice: Gamebookers Broj para iz kladionice: nema Vrijeme odigravanja: 15:45 Naziv para: Ghazl El Mahallah v Wadi Degla Tip para: Wadi Degla Tečaj: 2.750 Hteo sam opet da igram DNB, ali privukla me ova kvota na dvojku, za koju mi uopšte nije jasno zašto je toliko velika. Ne bi me čudilo da sutra drastično padne. Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted January 11, 2012 a joj pa za to nisam nikada ni čuo! ahahaha Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted January 11, 2012 a joj pa za to nisam nikada ni čuo! ahahaha Za utvrđivanje gradiva, postavio sam još jedan par - nisam mogao da odolim: Vrsta takmičenja: Fudbal, Egipat premier liga Naziv kladionice: Mozzart Broj para iz kladionice: 3854 Vrijeme odigravanja: 15:45 Naziv para: El Entag - Al Ahly Cairo Tip para: 2-2 Tečaj: 1.800 Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted January 11, 2012 taj mozzart jel to srpski ili bosanski! Ajde pogodi onda OBA da nas malo podigneš sa mjesta! Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted January 11, 2012 taj mozzart jel to srpski ili bosanski! Ajde pogodi onda OBA da nas malo podigneš sa mjesta! Srpski. A imaju svoje poslovnice na teritoriji Srbije, Rumunije, Republike Srpske i Makedonije. Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted January 11, 2012 Naziv kladionice: SuperSport Vrsta takmičenja: NBA-košarka-broj poena igrača Vrijeme odigravanja: 01:30 Naziv para: Nowitzki D(-22,5+)-Det-Dal Tip para: manje Tečaj: 1.850 Dobro je Nowitzki dao 18 koševa, još jedan pogodak! Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted January 11, 2012 Vrsta takmičenja: Fudbal,Italija cup Naziv kladionice: Expekt Broj para iz kladionice: Vrijeme odigravanja: 20:45 Naziv para: AS Roma - Fiorentina Tip para: Gost ne daje gol Tečaj: 2.400 Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted January 11, 2012 Egipćani - ćorak! Oba nereseno. E, da sam opet stavio DNB Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted January 11, 2012 Zoki kaj ni ti nisi pročitao pravila?? Onaj drugi par koji si postavio ti ne ide pod današnji dan, već za sutrašnji!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted January 11, 2012 Danas pauziram sa takmicenjem pa nastavljamo sutra. Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted January 11, 2012 A ja postavio još jedan par pa kud puklo pa puklo! Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted January 11, 2012 A ja postavio još jedan par pa kud puklo pa puklo! E, ono ti je da ideš u 3 lepe pm. Krivac je pronađen i obeležen! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted January 11, 2012 A tako ti je to kad nece nece Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted January 12, 2012 Vrsta takmičenja: Fudbal,Italija cup Naziv kladionice: Expekt Broj para iz kladionice: Vrijeme odigravanja: 20:45 Naziv para: AS Roma - Fiorentina Tip para: Gost ne daje gol Tečaj: 2.400 3-0 Quote Share this post Link to post Share on other sites