stefan97czv 1 Posted January 16, 2012 imam ja koji oces par niz na unibetovom takmicenju se nastavlja!!! HVALA TI NORVESKA! 5 dan za redom pogadjam samo da ne ureknem Quote Share this post Link to post Share on other sites
Carleto 0 Posted January 16, 2012 Pozdrav NBA uranio, tako da ce biti zanimljiva vecer Quote Share this post Link to post Share on other sites
west ham gse 0 Posted January 16, 2012 danas treba pogoditi par Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted January 16, 2012 Dobro vece... dobro vece , Zizu imas PP Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted January 16, 2012 I za Decembar!! Je, već se i lova okreće. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 16, 2012 Laku noć želi vam doktor live klađenja Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted January 16, 2012 Laku noć želi vam doktor live klađenja Pozdrav Dr. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted January 16, 2012 Laku noć želi vam doktor live klađenja laku noc doktore live kladjenja, sexa , droge prostitucije i ucena Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted January 16, 2012 Hrvatska u dramatičnoj završnici pregazila Island!! Još Manchester grad i poduplana lova na šugavom bwinu!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted January 16, 2012 Hrvatska u dramatičnoj završnici pregazila Island!! Još Manchester grad i poduplana lova na šugavom bwinu!! kakvi su ovi na bwinu, jesu te zakidali kad za kintu? Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted January 16, 2012 kakvi su ovi na bwinu, jesu te zakidali kad za kintu? ..ma nisu nikad,jednom tamo 2007 sam ja njima otkinuo 10 000€ to su uredno isplatili,ja zatvorio račun da ne padnem u napast,ali mi više nisu dozvolili da ga opet otvorim na svoje ime! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted January 16, 2012 ..ma nisu nikad,jednom tamo 2007 sam ja njima otkinuo 10 000€ to su uredno isplatili,ja zatvorio račun da ne padnem u napast,ali mi više nisu dozvolili da ga opet otvorim na svoje ime! Ne razumem zasto si ga zatvario, ako te oni nisu dirali? Svaka cast za 10K eura, e to je vec nesto http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif Kako si uspeo? Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted January 16, 2012 Ne razumem zasto si ga zatvario, ako te oni nisu dirali? Svaka cast za 10K eura, e to je vec nesto http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif Kako si uspeo? Igrajući kick off onu virtualnu igru,bio krenuo za 300€,igro samo X-eve i duplao,bio sam došo čak i do 20 000€ onda su skužili šemu i limitirali tako da nisam više mogo uložit više od 200€ na X,onda sam išo nešto izmišljat toplu vodu i isparilo 10 somova,ovih ostalih 10 uzo i zaključo račun da ni njih ne izdimim!! Quote Share this post Link to post Share on other sites